• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kivitovski⚽️

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Merhabaa 🙋🏻‍♀️

Futbola ilgisi olan (Gaga topu mu desek? 😁) arkadaşlar için oğlum Kivitovski’nin antremanından kısa bir kesit paylaşıyorum. Kendisi Mubispor’un alt yapısına hazırlanıyor. Sizce umut vaat ediyor mu?🤩

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
maşallah iyi bir kaleci olur bence

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Çıkarsa ilk Fun'ı ben olurum

Bahar Y.

Müdavim
Ahahahahaha minik gagalarıyla bir şey kaldırıp yürümeleri çok şirin, basketbolda da önü açık bence Kivitovoski'nin🤪

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
H
Merhabaa 🙋🏻‍♀️

Futbola ilgisi olan (Gaga topu mu desek? 😁) arkadaşlar için oğlum Kivitovski’nin antremanından kısa bir kesit paylaşıyorum. Kendisi Mubispor’un alt yapısına hazırlanıyor. Sizce umut vaat ediyor mu?🤩

Harika bi Mubispor'un Ronaldosu maşallah 🧿😍

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Benim Bicirik süper bir santrafor... Senin minnakla iki oldular... Kaldı 9 kuş daha... Yakında Kafes Kuşları Spor muhabbet kuşları futbol takımını kuruyoruz... Az kaldı... ;)

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Benim Bicirik süper bir santrafor... Senin minnakla iki oldular... Kaldı 9 kuş daha... Yakında Kafes Kuşları Spor muhabbet kuşları futbol takımını kuruyoruz... Az kaldı... ;)
Santraforun ne olduğuna bakmam gerekti 😅 Bu ekibin oluşmasını heyecanla bekliyorum. 9 kuştan fazlası da çıkar, forumdaki kuşlar pek zıpır :)

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Aaa ben konuyu mu kaçırdım? Nereye gidiyor bebişler :oops:
Elbette beklerizz 🥳
Zaten tedavilerini olup çok sevilecekleri kendilerine ait bir yuvaya gitmek üzere gelmişlerdi, yani aldıktan sonra hasta olduklarını fark ettiğimde ilk kararım bu olmuştu. Bende kalıp 7 kafesin her gün birinin içindekileri salmaktansa, her birinin kendi yuvası olsun onlar çok sevilip sürekli ilgilenilmeyi hak ediyorlar dedim.. şimdi çoğu sağlıklı artık, yavrular zaten gittiler, büyükler de artık gidecekler yavaştan 😊

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Zaten tedavilerini olup çok sevilecekleri kendilerine ait bir yuvaya gitmek üzere gelmişlerdi, yani aldıktan sonra hasta olduklarını fark ettiğimde ilk kararım bu olmuştu. Bende kalıp 7 kafesin her gün birinin içindekileri salmaktansa, her birinin kendi yuvası olsun onlar çok sevilip sürekli ilgilenilmeyi hak ediyorlar dedim.. şimdi çoğu sağlıklı artık, yavrular zaten gittiler, büyükler de artık gidecekler yavaştan 😊
Anladım, çok iyi düşünmüşsünüz. Onlara ne kadar özveri ve şefkatle yaklaştığınızı gördük ❤ Umarım yeni yuvalarında da en az sizin kadar iyi bakılırlar, hayırlı olsun🌸

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Anladım, çok iyi düşünmüşsünüz. Onlara ne kadar özveri ve şefkatle yaklaştığınızı gördük ❤ Umarım yeni yuvalarında da en az sizin kadar iyi bakılırlar, hayırlı olsun🌸
Çok teşekkür ediyorum ben insanlık görevimi yaptım, sonuçta bunların sadece para kaynağı veya birer üretimhane, darphane olmadığını biliyoruz hepimiz. Can taşıyorlar, hissediyorlar, sevilmek, güvenmek istiyorlar.. tıpkı birer bebek gibiler 🥰 fakat malesef ki herkes bu görüşte değil, balık işte ne anlar, kuş işte uçsun yesin içsin daha ne istiyor gibi cümleler kuran insanlar var ne yazık ki 😔 bu düşüncede olan insanlardan da bu hayvanları uzak tutmak bence boynumuzun borcu, başka bir zaman başka birinde yine denk gelsem yine aynısını yaparım ama Allah o insanların eline düşürmesin hiçbir canlıyı 🙏

Üst Alt