• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! kitle

sedanur ağger

Aktif Üye
merhabalar kuşumun karaciğer büyümesi ve karnında kitle var şehrimde ameliyat gerekli dediler ama küçük bi şehirdeyim ve şahsen sadece kuşlarla ilgilenen tecrübeli bi veteriner yok burada. izmire götürmeyi düşünüyorum kuşumu orda barınma ve yol imkanlarımız daha geniş izmir civarında önerebileceğiniz bir veteriner var mı kuşum için acaba, özellikle cerrahi müdahalelerde başarılı olması benim için daha güvenilir olacak sanırım

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Hekim veteriner kliniğine bakabilirsiniz. Geçmiş olsun. Bir an önce iyileşir inşallah 🌸

Göztepe, Mithatpaşa Cd. 801\A, 35290 Konak/İzmir

Ece A.🥇

Tutkulu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Yardımsever üye
Merhaba, Petyum Veteriner Kliniği'ni @EzgiA Hanım'ın önerdiğini görmüştüm birkaç sefer. Hala önerir misiniz acaba? 🙏

sedanur ağger

Aktif Üye
Hekim veteriner kliniğine bakabilirsiniz. Geçmiş olsun. Bir an önce iyileşir inşallah 🌸

evet oraya baktım başarılı bir veterinere benziyor yine de güvence açısından size de danışmak istedim, çevremde bana izmirde bikaç veteriner söyleyenler oldu isimleri çok yaygın ama burda eleştiren çok kişi var ve detaylı olarak inceleyince benim de güvenim azaldı malesef, ben önerdiğiniz yere bir yazayım o zaman çok teşekkür ediyorum

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
evet oraya baktım başarılı bir veterinere benziyor yine de güvence açısından size de danışmak istedim, çevremde bana izmirde bikaç veteriner söyleyenler oldu isimleri çok yaygın ama burda eleştiren çok kişi var ve detaylı olarak inceleyince benim de güvenim azaldı malesef, ben önerdiğiniz yere bir yazayım o zaman çok teşekkür ediyorum
Benim takip ettiğim bir yer ama daha önce gitmedim. Siz yine bir araştırın 😊

EzgiA

Eski Forumcu
Etkinlik Uzmanı
Kıdemli Üye

Ali Bey'i Onermiyorum. Kızımın ameliyatını Buradaki Bir Çok Arkadasimiz Biliyor. İhmal Çok Vardı. Ve Kızımı Kaybettim 59. Günde.

Üst Alt