• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sahiplendirme Kırıkkale Muhabbet Kuşu Sahiplendirme

Eletiandan

Yeni Üye
Dişi 2-2.5 yaşında daha önce 3 yavrusu oldu sahiplendirdim .1 ay önce eşini kaybetti yas sürecinden yeni çıktı. Kafesi eşyaları ve birkaç kilo yemiyle birlikte ücretsiz sahiplendirmek istiyorum. Ölen kuşumu çok severdim bana onu hatırlattığı için dayanamıyorum. Gerçekten iyi bakılacağına emin olmadan veremem.

Yer: Kırıkkale

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dişi 2-2.5 yaşında daha önce 3 yavrusu oldu sahiplendirdim .1 ay önce eşini kaybetti yas sürecinden yeni çıktı. Kafesi eşyaları ve birkaç kilo yemiyle birlikte ücretsiz sahiplendirmek istiyorum. Ölen kuşumu çok severdim bana onu hatırlattığı için dayanamıyorum. Gerçekten iyi bakılacağına emin olmadan veremem.

Merhaba başınız sağ olsun Rabbim sabır versin inşallah 🤲
Dişi size alışmıştır yanına arkadaş sahiplenebilirsiniz😊
Son söz sizindir tabiki

ANKARA06

Yeni Üye

Başınız sağolsun 😔

Üst Alt