• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kırık için jel

Kadiroaou

Yeni Üye
Merhaba.kuşum 1 haftadır arka parmağı öne doğru eğik, kırık olduğundan şüpeliyim bunun için hangi jel kullanmalıyım?
Adsız.png

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba.kuşum 1 haftadır arka parmağı öne doğru eğik, kırık olduğundan şüpeliyim bunun için hangi jel kullanmalıyım?
Ekli dosyayı görüntüle 70650
Kırığı jel tedavi etmez kırık için atel olması lazım ancak bir hafta olmuş geç kalınmış. Kuşunuzun tünek üzerinde videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz ayağı da mor gözüküyor ve fotoğraf net değil

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
O parmak için bir şey yapılmaz artık. Yana doğru kaynamıştır.
İlk kırıldığını düşündüğünüz anda kafesteki tünekleri ve ızgarayı alıp tabana talaş koyun ve belli bir süre öyle dursun.

Kadiroaou

Yeni Üye
Voltaren veya dolgit krem alıp sürebilirsiniz ağrısını keser
kırılsa ağrı-acı hissetmez mi yada yürüyemez felan? ama hiç birşey olmamış gibi. hareketlerinde hiçbir anormallik yok, hızlı hareket ediyo, yürüyo hatta koşuyo , tırmanıyo vs vs. parmağını görmeseydim hiç anlamazdım bir şey olduğunu.düzelme durumu yok mu?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
kırılsa ağrı-acı hissetmez mi yada yürüyemez felan? ama hiç birşey olmamış gibi. hareketlerinde hiçbir anormallik yok, hızlı hareket ediyo, yürüyo hatta koşuyo , tırmanıyo vs vs. parmağını görmeseydim hiç anlamazdım bir şey olduğunu.düzelme durumu yok mu?
Tabiki hisseder, basamaz, belki de çok önce oldu fark etmediniz😊olabilir, hareketlerinde sıkıntı yoksa önemli değil, yaşam kalıtesini etkilemez🥰😊🤲

Üst Alt