• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

kilo kaybı

sedanur ağger

Yeni Üye
kuşum bir ayda tam 8 gram verdi ama ekstra bir şey yapmadım yani yemleri hep aynıydı diyette de değildi şuan 45 gram, aslında fazlasıyla kilolu bir kuştu fakat aniden kilo vermesi korkuttu, yemesinde problem yok yiyor, enerjik ve hasta gibi de durmuyor acaba bir problemi var mı, dışkılarını da ekliyorum yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Streamable.com üzerinden videosunu ekleyip linkini burada mesaj bölümünde paylaşır mısınız. Dışkılar problemli durmuyor bir kaç tanesi hariç. Probiyotik kullanmanız iyi olur. Beslenme düzeniniz nasıl takviye veriyor musunuz veriyorsanız isimlerini söyler misiniz.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Video bekliyoruz👍 Herhangi bir hastalık geçirdi mi? Tüy döküyor mu?

sedanur ağger

Yeni Üye
videoyu bir saat içinde atacağım, bir hastalık geçirmedi sera mineral takviyesi , gold wings multivitamin ve avitechin çeşitli vitaminlerini kullanıyorum bunun dışında sık sık sebze meyve beslenmesi yapıyorum, probiyotik olarak ne kullanmalıyım önerilerinize açığım

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Probiyotik entrobac tavsiye ederim. Aslında olması gereken kiloya düşmüş. Hatta hala bile fazlalığı var 😊 tüy döneminde kilo kaybı iştahsızlık görülebilir. Halsizlik kabarıklık durgunluk ötmeme konuşmama bu belirtiler varsa endişe edilebilir. Video da sorun görünmüyor. 🌸 Yine de takipte olun dışkı takibini her gün yapın.

sedanur ağger

Yeni Üye
evet evet çooook tombiş bir kuş bey kendileri, dikkat etmeye çalıştık hatta kilo fazlası vardı diye vermesine sevindim kiloyu başlarda fakat bu süreç fazla hızlı olunca korkuttu, ilginize teşekkür ederin probiyotiği hemen temin edeceğim 🎀

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
evet evet çooook tombiş bir kuş bey kendileri, dikkat etmeye çalıştık hatta kilo fazlası vardı diye vermesine sevindim kiloyu başlarda fakat bu süreç fazla hızlı olunca korkuttu, ilginize teşekkür ederin probiyotiği hemen temin edeceğim 🎀
Zaten hastalığa dair bir kilo kaybı mevcutsa bu kısa zamanda belli olur. O yüzden sık sık dışkı takibi yapın dedim. Rica ederim 🌸 🙏🏻