• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kilo kaybi iştahsızlık

smyy

Aktif Üye
Herkese merhabalar
Kuşum iki gündür sürekli uyku halinde ve iştah kaybı yaşıyor ciddi bir kilo kaybı var elime aldığımda göğüs kemiği hissedilir sekildeydi ne yapmam gerekiyor lütfen bana yardımcı olur musunuz

Melisa41

Tutkulu
Herkese merhabalar
Kuşum iki gündür sürekli uyku halinde ve iştah kaybı yaşıyor ciddi bir kilo kaybı var elime aldığımda göğüs kemiği hissedilir sekildeydi ne yapmam gerekiyor lütfen bana yardımcı olur musunuz
Hoşgeldiniz 🙂 Öncelikle iştah yoksa elle besleme aparatı alın onunla besleyin göğüs kemiği hissediliyor derken bıçak gibi keskin mi birde dışkısını dosya ekle butonuna basarak resmini ve streambleden videosunu atar mısınız

smyy

Aktif Üye
Hoşgeldiniz 🙂 Öncelikle iştah yoksa elle besleme aparatı alın onunla besleyin göğüs kemiği hissediliyor derken bıçak gibi keskin mi birde dışkısını dosya ekle butonuna basarak resmini ve streambleden videosunu atar mısınız
Ekledim :)

Melisa41

Tutkulu
Dışkısı normal gözükmüyor dediğim gibi ilk yapmanız gereken kursagini doldurmak iki gündür birşey yiyip icmiyorsa vakit kaybetmeden elle besleyin eğer göğüs kemiğinde keskinlik varsa kuruma hastalığı olabilir ve iç parazit var diye düşünüyorum

Son düzenleme:

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Elinizden yem yedirmeye çalıştınız mı hiç? Yem yediğinden emin olmalısınız.

Mert.

Eski Forumcu
Diski normal değil bahar ablanın dediği gibi bir kanatlı uzmanaina başvurunuz Kanatlı Uzmanı burdan bakabilirsiniz

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Dışkı testinin ne zaman yapıldığına ek, raporu da paylaşır mısınız? Dışkı karışık aynı zamanda iç parazit var gibi duruyor. Parazit çıkmamış mı tahlilde? Probiyotik kullanalım bir kaç gün. Sonra görelim dışkı resimlerini. Ayrıca dal darı ve iç yulaf verelim. Yulafı güzelce yıkayın, bir havluda biraz kurutun. Yulaf da probiyotiklerin bağırsaklarda yerleşebilmeleri için prebiyotikler içerir. Ayrıca kuşların karşı koyamadığı yemlerdendir ve besleyicidir.

smyy

Aktif Üye
Dışkı testinin ne zaman yapıldığına ek, raporu da paylaşır mısınız? Dışkı karışık aynı zamanda iç parazit var gibi duruyor. Parazit çıkmamış mı tahlilde? Probiyotik kullanalım bir kaç gün. Sonra görelim dışkı resimlerini. Ayrıca dal darı ve iç yulaf verelim. Yulafı güzelce yıkayın, bir havluda biraz kurutun. Yulaf da probiyotiklerin bağırsaklarda yerleşebilmeleri için prebiyotikler içerir. Ayrıca kuşların karşı koyamadığı yemlerdendir ve besleyicidir.
Rapor elimde değil maalesef üniversitenin veterinerlik fakültesinde yaptırmıştım ve sistem üzerinden sonucu söylediler

smyy

Aktif Üye
Rapor elimde değil maalesef üniversitenin veterinerlik fakültesinde yaptırmıştım ve sistem üzerinden sonucu söylediler
Parazit yok demişlerdi dal darı veriyorum probiyotik ve yulafı da hemen bugün temin edip vereceğim teşekkür ediyorum

Mert.

Eski Forumcu
Bence şimdide yeniden yapıp tekrardan paylaşın bize de paylasirmisinix

Umur E.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Arkadaşlarında dediği gibi dışkıda enfeksiyon gözüküyor.Öncellikle kuşun direncinin düşmemesi lazım bu yüzden elle besleme yapmanız gerekiyor aparatınız ve mamanız yoksa bir an önce temin edin.