• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kilo h.k

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Bu çocuğumuza nasıl kilo aldırabiliriz tohum konusunda çok seçici çekirdek yemez yulaf yemez aspur yemez darı da darı babacım diyor bana önerilere açığım. (88 gr.)

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bu çocuğumuza nasıl kilo aldırabiliriz tohum konusunda çok seçici çekirdek yemez yulaf yemez aspur yemez darı da darı babacım diyor bana önerilere açığım. (88 gr.)
Kafes dışında çok efor sarfederler, kilosu ideal maşallah 😊🥰🤲
Kafes içinde kalırsa kilo alır ancak
Ayrıca, ceviz fındık muz brokoli kırmızı biber iştah açar😊🤲

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Kafes dışında çok efor sarfederler, kilosu ideal maşallah 😊🥰🤲
Kafes içinde kalırsa kilo alır ancak
Ayrıca, ceviz fındık muz brokoli kırmızı biber iştah açar😊🤲
Aman ablam sıkıyorsa tut bu çocuğu kafeste işten eve geldiğim saati biliyor o vakte kadarda evde kimse olmadığı için kameradan izliyorum sessiz sakin eve girdiğim vakitten itibaren kendini yerden yere vurmalar kafes tellerine ağaçkakan gibi gaga atmalar çığlıklar susmuyor çıkana kadar 1 gece evde yoktum geçenlerde eve geldim sanarsın tımarhane kaçkını öyle hareketleri var 🤭🤭

Yem konusunda çok seçici asla paraket yemi içeriğindekileri tüketmiyor ak darı ve çok az kızıl darı yiyor günlük tüketim miktarı oldukça az kursağı sadece gece vakti 4/1 oranında dolu oluyor haricinde boş. Muz denedim fakat kıvamı hoşuna gitmedi asla yemiyor her yöntemi denedim fındıktan korkuyor cevizi haftada 1 kere veriyorum. Diğer çocuğum daha 1.5 aylık onun kilosu süper maşallah asla yiyecek ayırmıyor. Onuda aşağı ekliyorum.

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Arda 6-7 aylık bu değilmi kardeşim yani yaşına göre kilosu çok kötü değil ama tabiki ideal 100 gr olması iyi olur👍 kenevir, Japon darısı, daldarı taneleri birde bunları dene bakalım belki sever ☺

ardoztrrk

Paylaşımcı
Kıdemli Üye
Arda 6-7 aylık bu değilmi kardeşim yani yaşına göre kilosu çok kötü değil ama tabiki ideal 100 gr olması iyi olur👍 kenevir, Japon darısı, daldarı taneleri birde bunları dene bakalım belki sever ☺
5.5 Aylık şuan temmuz 12 doğumlu çocuk abi.

Bahsettiğin menüden sadece dal darı tanelerini yemeyi tercih ediyor kendileri, Vedat Milör sanki beğendiremiyoruz hiç bir şey 😂

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
5.5 Aylık şuan temmuz 12 doğumlu çocuk abi.

Bahsettiğin menüden sadece dal darı tanelerini yemeyi tercih ediyor kendileri, Vedat Milör sanki beğendiremiyoruz hiç bir şey 😂
Biraz mecbur bıraktınmı belki terbiye istiyordur vedat milör🤭

Ahmed

Müdavim
Alakasız olacak ama goldwings in kuş kumunu bence kullanmayın taneleri çok ince oluyor söyleyeyim dedim