• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kilo alimi

Aysenurbusra

Aktif Üye
Instagram'da sürekli böyle hafiften kalıplı şişko kuşlara denk geliyorum sağlığını etkilemeyecek şekilde kuşlarima nasıl kilo aldırırim gerçekten çok tatlı oluyorlar🥰

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Instagram'da sürekli böyle hafiften kalıplı şişko kuşlara denk geliyorum sağlığını etkilemeyecek şekilde kuşlarima nasıl kilo aldırırim gerçekten çok tatlı oluyorlar🥰
Kuşların kaç gram? Kilo hiçbir canlı için iyi değildir. Uçamaz,karaciğer yağlanması yaşar en kötüsü nefes almada problem oluşur.

Aysenurbusra

Aktif Üye
Sağlığını etkilemeyecek sekilde gram tartım yok malesef tartamadim

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hassas tartı alın kuşunuzu tartın bakalım 😇 kilo mağduru bir insan olarak bunun hiç tatlı olduğunu düşünmüyorum 🤣 ama kilolu hayvanlar gerçekten ayrı bi tatlı oluyor öpülesi oluyorlar fakat kuş olsaydım fit olmak isterdim, bunun sebebi tüylerimin bile uçmam için yok denecek kadar az ağırlıkta dizayn edilmesi ve uzun uçuşlar yapabilmem için rahat nefes alabilmek zorunda olduğum olurdu 🙊

crivelli

Paylaşımcı
Kuşlar sadece karnı doyana kadar yem yerler diğer yemekleri genelde siz yerken onlar merak eder öyle tadına bakarlar. Yani siz kuşunuzun kilosu uzerinde cok oynama yapamassiniz 😁

Murat Halisdemir

Müdavim
Çok zayıfsa iç parazit olarak worm mix öneririm kıl kurdunu döküyo

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hassas tartı alın kuşunuzu tartın bakalım 😇 kilo mağduru bir insan olarak bunun hiç tatlı olduğunu düşünmüyorum 🤣 ama kilolu hayvanlar gerçekten ayrı bi tatlı oluyor öpülesi oluyorlar fakat kuş olsaydım fit olmak isterdim, bunun sebebi tüylerimin bile uçmam için yok denecek kadar az ağırlıkta dizayn edilmesi ve uzun uçuşlar yapabilmem için rahat nefes alabilmek zorunda olduğum olurdu 🙊
Resmen kuşa empati yapmış yaaa kıyamam 🤣 ayrıca senin kilon sana yakışıyor bı kere, yanaklarını sevdiğim kardeş 😍