• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kendime alıştıramıyorum

BeraTtt

Yeni Üye
Merhabalar muhabbet kuşumu nasıl ele alıştırabilirim acaba 3 hafta oldu yaklaşık alalı kafes içinde bazen kaçıyo ama genelde elime geliyor dışarı çıkardığım da ise elime almakta zorluk çekiyorum sürekli kaçıyo elime gelsede durup hemen uçuyor perdenin üstüne çıkıyor sürekli yukarı yerlere yüksek yere konuyor aşağı inmiyo hiç nasıl alıştırabilirim bir yöntemi varmı acaba

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, perde yöntemini denediniz mi? Youtube'da videolar var bakabilirsiniz ☺

zynpp.

Paylaşımcı
Merhaba ,önemli olan sabır ve zaman bende Cankuşun peşinden az kosturmadim essek sıpası yanıma gelsin diye sevdigi oyuncakları üzerine asıyordum unutup o şekilde dışarı cikmisligim var herkes dönüp dönüp bakıyor diyorum niye bakıyorlar ustüme bir baktım kazagımda yılbaşı topu ,çıngıraklı top ,ayna ne ararsanız var ayak üstü seyyar satıcıya dönmusum

BeraTtt

Yeni Üye
Merhaba ,önemli olan sabır ve zaman bende Cankuşun peşinden az kosturmadim essek sıpası yanıma gelsin diye sevdigi oyuncakları üzerine asıyordum unutup o şekilde dışarı cikmisligim var herkes dönüp dönüp bakıyor diyorum niye bakıyorlar ustüme bir baktım kazagımda yılbaşı topu ,çıngıraklı top ,ayna ne ararsanız var ayak üstü seyyar satıcıya dönmusum
Benim sıpa da koşturuyo peşinden acıkınca elime geliyor yemini yiyo suyunu içiyo sonra gene koşturuyo kapı üstüne çıkıyor perdeye çıkıyo evde dört dönüyoruz hala 3 hafta olcak işte bu hafta hayırlısı bakalım ne zaman alışacak

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Teşekkürler bugün denedim ilk defa hafiften gelmeye başladı ilk seferde olcak iş değil tabikide bi kaç gün böyle yapcam artık çok inatçı bir kuş uğraştırcak biraz 😂😂
Hadi bakalım, sabır işi bu zaten inşallah daha iyi haberlerinizi alırız 😂

Üst Alt