• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kedinin Ağzından Kurtarılan Güvercin

Limoncuk

Aktif Üye
Merhaba, siteden komşum mesaj iletti. Bahçede kedinin ağzından güvercin kurtarmışlar. Baticon sürmüş ve antibiyotikli krem sürmüş.
Ben giderken rif ampul alacağım.
Başka ne yapabiliriz?
Şimdi görsellerini de paylaşıyorum

Limoncuk

Aktif Üye
Arkadaşlar ben şimdi komşuya uğradım rif ampul sürdüm yarasına biraz su içirdim ancak gagası eğri bu şekilde beslenemez sanırım ne yapmalıyız
kanatlı uzmanı bulup götürmemiz gerekir mi yoksa kendimiz ne yapabiliriz ? Ben çalışıyorum komşum yaşlı ama aklım bu kuşta birşeyler yapmak istiyorum 🥲 su verince kana kana içti kuzum

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
kanatlı uzmanı bulup götürmemiz gerekir mi yoksa kendimiz ne yapabiliriz ? Ben çalışıyorum komşum yaşlı ama aklım bu kuşta birşeyler yapmak istiyorum 🥲 su verince kana kana içti kuzum
Merhaba ablacım emeğinize yüreğinize sağlık, gagayı törpüleyin kısalır, bulgur çok severler, ıslatıp verin, kedi mamasına yerler severek, rif i de sürün, gerisi Takdiri ilahi 🤲😊

Limoncuk

Aktif Üye
Merhaba ablacım emeğinize yüreğinize sağlık, gagayı törpüleyin kısalır, bulgur çok severler, ıslatıp verin, kedi mamasına yerler severek, rif i de sürün, gerisi Takdiri ilahi 🤲😊
Ablacım Allah razı olsun, gagası darbeden eğrilmiş gibi ama dediğin gibi yapalım. Korkmuş zaten kuzum bir gözü de kıpkırmızı Allah büyüktür biz elimizden geleni yapalım ablacım 🥰

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ablacım Allah razı olsun, gagası darbeden eğrilmiş gibi ama dediğin gibi yapalım. Korkmuş zaten kuzum bir gözü de kıpkırmızı Allah büyüktür biz elimizden geleni yapalım ablacım 🥰
Yanlış kaynamış olabilir, siz törpüleyin, yemeğini yesin ilacı sürün, emeğinize yüreğinize sağlık ablacım, teyzeye selamlar, ellerinden öperim 😊🤲🥰

Limoncuk

Aktif Üye
Yanlış kaynamış olabilir, siz törpüleyin, yemeğini yesin ilacı sürün, emeğinize yüreğinize sağlık ablacım, teyzeye selamlar, ellerinden öperim 😊🤲🥰
hiç beklemezdim ondan böyle birşey ama beni çok şaşırttı ve mutlu etti🥰 biraz titiz bir teyzemiz çünkü evine alması bile mucize inşallah iyi olur kuzucuk

Üst Alt