• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Başsağlığı Kedi saldırmış yaralı kuş

Goccoke

Paylaşımcı
Dün gece yol ortasında buldum. Yaralarının fotoğraflarını da ekliyorum. Su içiyor. Simit ıslayıp koydum önüne ama yemedi. Yumurta haşlayıp vermeyi düşünüyorum ama yer mi emin değilim. Ne yapabilirim yarası için? Dün bir krem sürdük ismini yazarım birazdan. Yaralarını yıkamadım daha yıkamam doğru mu bilemedim sileyim mi bir bezle falan?

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Teşekkürler. Sürdüğünüz krem thiocilline
Merhaba acilen Rif ampul alın kırın ve dökün enfeksiyon kapmasın bakteri mikrop hemen ölsün
Kuru kedi maması çok güzel yerler lütfen temin edin ağzına tek tek atın yutar
Hafif Islatabilirsiniz 🤲😊

Goccoke

Paylaşımcı
Merhaba acilen Rif ampul alın kırın ve dökün enfeksiyon kapmasın bakteri mikrop hemen ölsün
Kuru kedi maması çok güzel yerler lütfen temin edin ağzına tek tek atın yutar
Hafif Islatabilirsiniz 🤲😊
Tamam bugün almaya çalışacağım. Aç kalmaması için su ile simit şırınga ile verdim ama gagasını kilitliyor çok zor yedirdim. Akşam da yumurta sarısını su ile karıştırıp vermeyi düşünüyordum. Kedi maması da alırım. Temizlik için ne yapayım? Yaralarını yıkamayayım mı? Sadece dediğiniz rif ampul mü dökeyim?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tamam bugün almaya çalışacağım. Aç kalmaması için su ile simit şırınga ile verdim ama gagasını kilitliyor çok zor yedirdim. Akşam da yumurta sarısını su ile karıştırıp vermeyi düşünüyordum. Kedi maması da alırım. Temizlik için ne yapayım? Yaralarını yıkamayayım mı? Sadece dediğiniz rif ampul mü dökeyim?
Kedi mamasını çok severler onu temin edin lütfen
Yıkamayın Rifi kırın ve dökün
Yemekten daha önemli yaraları

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dün gece yol ortasında buldum. Yaralarının fotoğraflarını da ekliyorum. Su içiyor. Simit ıslayıp koydum önüne ama yemedi. Yumurta haşlayıp vermeyi düşünüyorum ama yer mi emin değilim. Ne yapabilirim yarası için? Dün bir krem sürdük ismini yazarım birazdan. Yaralarını yıkamadım daha yıkamam doğru mu bilemedim sileyim mi bir bezle falan?
Kutuya Delikler açın dışarıyı izlesin korkmasın

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba eczaneye gitmisken bactrim şurupta alın. Şırınga yardımıyla bir damla ağzına damlatın. İçtiğinden emin olun. İnşallah yara derin değildir de çabuk toparlar yavrucak.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba eczaneye gitmisken bactrim şurupta alın. Şırınga yardımıyla bir damla ağzına damlatın. İçtiğinden emin olun. İnşallah yara derin değildir de çabuk toparlar yavrucak.
Biraz derin gibi inşallah toparlar 🤲🤲

Goccoke

Paylaşımcı
Hocam döndüm artık görmedim yarın alsam onu?