• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! kaynar suya düştü

azraaa

Yeni Üye
muhabbet kuşum ben mutfaktayken kaynar su olan tencereye düştğ hemen çıkardım ama bağırdı canı yandı üfleyip fito krem sürdüm (ağzını ayağına hiç götürmedi merak etmeyin gözlemledim) aradan 1.30 saat falan geçti ayağı sarı sarı bazı yerleri su toplamış ve canı acıyor konuşmuyor yem yemeye de inmedi hiç sadece ayak ve popo kısmı suya girdi ne yapabilirim

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Çok geçmiş olsun daha dikkatli olursunuz çok hassas canlardir .kreme devam edersiniz strese bağlı olarak yemiyor olabilir eğer imkanınız varsa hekime götürün yoksa elle besleme yapın bir süre kafesinde dursun iyileşene kadar şifalar diliyorum

azraaa

Yeni Üye
teşekkür ederim aldığımdan beri sol ayağında 1 parmak eksik olduğu için topallıyordu o ayağını tamamen top gibi yaptı üstüne basmıyo hiç ama öbür ayağında su toplaması var ama onda hiçbir sey yok ne olduğunu anlayamadım

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun silverdin varsa sürün. Sadece ayak mı yandı gövde vs yok değil mi. Ağrısı acısı çok olduğu için yem yemiyor kanatlı uzmana götürmeniz daha uygun olur en azından acısını ağrısını dindirmeye müdahale eden ilaç verebilir.

azraaa

Yeni Üye
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun silverdin varsa sürün. Sadece ayak mı yandı gövde vs yok değil mi. Ağrısı acısı çok olduğu için yem yemiyor kanatlı uzmana götürmeniz daha uygun olur en azından acısını ağrısını dindirmeye müdahale eden ilaç verebilir.
merhaba sadece ayak ve karnının alt bölgesi sanırım yem yedi su içti sadece topal olan ayağına artık hiç basmıyor top gibi duruyor o ayağı yakınımızda kanatlı uzmanı yok maalesef

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
merhaba sadece ayak ve karnının alt bölgesi sanırım yem yedi su içti sadece topal olan ayağına artık hiç basmıyor top gibi duruyor o ayağı yakınımızda kanatlı uzmanı yok maalesef
Yem yemesi su içmesi iyi bir şey. Demekki şok etkisi yavaş yavaş gidiyor. Topal olan ayak sağlam da olsaydı aynı durumu yaşardı hiç basmama içe çekme vs. İyileşme sürecinde ağrı acı azaldıkça ayağını yavaş yavaş yere basmaya başlayacaktır. Kremi mutlaka uygulayın yağlı yapısından dolayı tüylere gelmemesine dikkat ediniz.

azraaa

Yeni Üye
Yem yemesi su içmesi iyi bir şey. Demekki şok etkisi yavaş yavaş gidiyor. Topal olan ayak sağlam da olsaydı aynı durumu yaşardı hiç basmama içe çekme vs. İyileşme sürecinde ağrı acı azaldıkça ayağını yavaş yavaş yere basmaya başlayacaktır. Kremi mutlaka uygulayın yağlı yapısından dolayı tüylere gelmemesine dikkat ediniz.
çok teşekkür ederimm kolay gelsin 🫶🏻