• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kayıp Sultan Papağanı

zeynepbah

Yeni Üye
Merhaba, ben Bursa’ya ailemi ziyaret sebebiyle geldim ve evdekiler papağanımı ben dışarıya çıktığım sırada evden kaçırmışlar. Günlerdir sokak sokak papağanımı arıyorum onsuz dönmek istemiyorum bulan duyan olursa diye ilan vermek istiyorum lütfen papağanımı, evladımı bulmama yardım edin. Bulan kişiye ödül vereceğim yeter ki Lou Lou’yu bana geri getirsin.
kaçtığı yer yıldırım/ bursa çınarönü mahallesi yemişli sokak . Bulan duyan gören olursa diye yazdım lütfen yardım edin.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Merhaba, ben Bursa’ya ailemi ziyaret sebebiyle geldim ve evdekiler papağanımı ben dışarıya çıktığım sırada evden kaçırmışlar. Günlerdir sokak sokak papağanımı arıyorum onsuz dönmek istemiyorum bulan duyan olursa diye ilan vermek istiyorum lütfen papağanımı, evladımı bulmama yardım edin. Bulan kişiye ödül vereceğim yeter ki Lou Lou’yu bana geri getirsin.
kaçtığı yer yıldırım/ bursa çınarönü mahallesi yemişli sokak . Bulan duyan gören olursa diye yazdım lütfen yardım edin.
Geçmiş olsun, sultanlar genellikle muhabbetlere göre biraz daha kolay bulunurlar, fazla uzaklaşmış olamaz birinin evine girmiş olabilir birkaç kişi ile sokağı mahalleyi aramayı deneyiniz umarım bulunur 😔

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Günlerdir arıyorum derken ne zaman kayboldu acaba. 🫤 Sultanlar ebat olarak daha büyük olduğu için evet daha kolay bulunuyor. Umarım tez zaman da bulursunuz dostunuzu. 🙏🏻

Tarık T.

Eski Forumcu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Merhaba, bende Bursa dayım. Bulundu diye hiç ilan görmedim bir çok sayfayı takip ediyorum. Çevredeki petshoplara, muhtarlığa haber verdiniz mi? Yine çevredeki esnafa rica edin ilanları asın ayrıca daha geniş kitleler için instagramdan bursagündem ve bursayadairherşey sayfa yöneticilerine yazın yardımcı olacaklardır.