• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İstanbul Kayıp muhabbet kuşu buldum

Münzevi

Yeni Üye
Merhabalar. Bugün İstanbul Avrupa Yakası'nda otobüs durağında otobüs beklerken kayıp bir muhabbet kuşu buldum. Dişi ve ele alışık bir kuş. Eğer kuş kaybı olan varsa benimle kuşun fotoğrafıyla birlikte iletişime geçerse sevinirim. Fotoğraflı kanıt sunmayacak olana kuş o kişinin olsa dahi kanıtsız olacağı için sahiplendirmeyeceğim.

Gelin görün ki kaç zamandır engelli bir can ararken bugün bu kuş karşıma çıktı. :) Ancak şimdilik bu evlat misafirim olacak. Kayıp kuşu olan fotoğrafıyla kanıt sunarak yazarsa sevinirim.
WhatsApp Image 2024-08-21 at 14.46.14.jpeg

Son düzenleme:

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar. Bugün İstanbul Avrupa Yakası'nda otobüs durağında otobüs beklerken kayıp bir muhabbet kuşu buldum. Dişi ve ele alışık bir kuş. Eğer kuş kaybı olan varsa benimle kuşun fotoğrafıyla birlikte iletişime geçerse sevinirim. Fotoğraflı kanıt sunmayacak olana kuşu sahiplendirmeyeceğim.

Gelin görün ki kaç zamandır engelli bir can ararken bugün bu kuş karşıma çıktı. :) Ancak şimdilik bu evlat misafirim olacak. Kayıp kuşu olan fotoğrafıyla kanıt sunarak yazarsa sevinirim.
Kuşun resmini paylaşırsanız daha iyi olur

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Şöyle de yapabilirsiniz hocam siz kuşun resmini paylaşın sahibinde illaki resmi vardır size kanıt olarak gösterecektir ☺👍 inşallah bulunur 🙏

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Maşallah 🥰 Bulunmazsa siz bakın 🙂

Münzevi

Yeni Üye
Aaa benim kaybolan kuşum bu dermişim 😜 maşallah çok da güzelmiş bu kız 🙏 sahibi bulunur inşallah bulunmazsa da siz bakın hocam☺
:) Keşke öyle olsaydı içim rahat olurdu ustam. :) Evet rengine ben de hayran oldum açıkçası. Sahibi çıksa da veresim gelmedi. 🤪

Zaten sahibi çıkmazsa da olmadı bir eş alırım. Belki yavruları olur hiç zannetmesem de. :D Evde tek çiftle yavru almak baya zor malum.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bakalım hayırlısı. Muhtemelen sahiplendireceğim gibi duruyor ama göreceğiz. Bu haftaya kadar ses çıkmazsa da artık zaten yapacak bir şey yok, konuyu kilitlemelerini rica edeceğim. :)
Bence kapınıza kadar gelmiş, sahibi çıkmazsa siz sahiplenin derim ama tabiki takdir sizin:)

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Gelin görün ki kaç zamandır engelli bir can ararken bugün bu kuş karşıma çıktı.
Hem bu yüzden hem de sizin karşınıza çıkması tesadüf değil. İnşallah yeni yuvasında mutlu olur sanırım yeni kaçmış pek aç kalmış ya da kirlenmiş gibi gibi görünmüyor.

Münzevi

Yeni Üye
Bence kapınıza kadar gelmiş, sahibi çıkmazsa siz sahiplenin derim ama tabiki takdir sizin:)
Eğer bir dönüş olmazsa muhtemelen bende kalır gibi de. Zamanında yine bulduğum bir kuşun kaçmasından ve bende derin bir üzüntü bırakmasından dolayı hep haydan gelen huya gider gibi bir endişem var. Bundan sebep sahiplenebileceğimi çok da sanmıyorum. Çünkü içimde yine ya giderse gibi bir korku vardır o gün bugündür. :)

Münzevi

Yeni Üye
Hem bu yüzden hem de sizin karşınıza çıkması tesadüf değil. İnşallah yeni yuvasında mutlu olur sanırım yeni kaçmış pek aç kalmış ya da kirlenmiş gibi gibi görünmüyor.
Bir önceki mesajımda birtakım duygularımdan bahsettim. Sonumuzu bilemiyorum bundan dolayı. :)

Ayrıca evet, muhtemelen yeni kaçmıştı. Temizdi ve çok acıkmış ve susamış gibi değildi. Fakat keyfi iştahı yerinde maşallah. Biraz ishali var fakat o da muhtemelen dışarda fazla rüzgara maruz kaldığından ve yeni eve gelmenin stresinden diye düşünüyorum. Vitaminini ilacını verdim, kendi kendine takılıyor şimdilik. :)

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Eğer bir dönüş olmazsa muhtemelen bende kalır gibi de. Zamanında yine bulduğum bir kuşun kaçmasından ve bende derin bir üzüntü bırakmasından dolayı hep haydan gelen huya gider gibi bir endişem var. Bundan sebep sahiplenebileceğimi çok da sanmıyorum. Çünkü içimde yine ya giderse gibi bir korku vardır o gün bugündür. :)
Bence o şekilde düşünmek yerine sizin kapınıza gelmesinde de bir hayır olduğunu düşünün 🙂 Kader buluşturdu 🙂

noirdesir

Yeni Üye
Halen sahibini ariyor musunuz? Sahiplendirmeyi dusunuyorsaniz ben talibim istanbulda ikamet ediyorum

Üst Alt