• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Karnın gurultusu ve hıçkırma

Oğluştv

Aktif Üye
Merhaba bugün öğlenden beri karnında gurultu geliyor ilk başta yanlış duyuyorum sandım omzumdayken de gelince fark ettim şimdi hıçkırıkta başladı (insan gibi komik bir sesle hıçkırıyor) 2 yıldır ilk defa karşılaştım. Dışkı normal keyfi yerinde havalar aniden soğuduğu için üşütmüştür dedim. Birde fikrinizi almak istedim.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
O anların videosunu çekip atar mısınız acaba? Bende ilk defa duydum ama tecrübeli arkadaşlarımızın bilgisi vardır. Video daha net bilgi vermelerini sağlar. :)

Oğluştv

Aktif Üye
O anların videosunu çekip ayar mısınız acaba? Bende ilk defa duydum ama tecrübeli arkadaşlarımızın bilgisi vardır. Video daha net bilgi vermelerini sağlar. :)
Kamerayı açınca kesiyor ses çıkarmıyor videoda ekleyecektim bir türlü yalalayamadım, yakalarsam atarım hemen buraya belirtilerin internette emsalini görmedim araştırdım o kadar

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Üretici
Dışkı aşırı normal yinede fotoğraf atayım, 3 gün probiyotikten sonra karnından sesler gelmiyor artık yada ben denk gelmiyorum ama hıçkırık devam ediyor videodaki gibi:

Açıkçası ben videoda hışkırma sesi duyamadım. Bence farklı bir ses, ötüş keşfetmiş. Benimde havlayan bir muhabbet kuşum vardı. Bir gün aniden öyle bir ses keşfetti ve hep devam etti havlamaya. 😊 Yine de daha bariz hıçkırdığıno düşündüğünüz video çekebilirseniz görelim. Dışkılara da bir kontrol amaçlı bakalım. Arada kuş toprağı da verebilirsiniz.

Oğluştv

Aktif Üye
Açıkçası ben videoda hışkırma sesi duyamadım. Bence farklı bir ses, ötüş keşfetmiş. Benimde havlayan bir muhabbet kuşum vardı. Bir gün aniden öyle bir ses keşfetti ve hep devam etti havlamaya. 😊 Yine de daha bariz hıçkırdığıno düşündüğünüz video çekebilirseniz görelim. Dışkılara da bir kontrol amaçlı bakalım. Arada kuş toprağı da verebilirsiniz.
Merhaba az önce dizimdeyken kafasını sallayarak fotoğraftaki yemleri kusarak etrafa saçtı çok az ıslaklık haricinde hiç sindirememiş. İlk kusmasıydı bu karnından seslerde duymuştum ne yapabilirim bu durumda probiyotikte verdim.Kusmadan sonraki ilk dışkıyı da ekledim. @Şehmus BAKIR Mamaistten hangi takviyeleri almalıyım hocam bugün sipariş versem yarın kargolanır mı ?Ekli dosyayı görüntüle 53949Ekli dosyayı görüntüle 53950

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici

Cekelal

Paylaşımcı
@Oğluştv bence haklı olabilir, kuşum sesi duyuduğu gibi ötmeye başladı.