• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanatlarını açıp açıp kapatıyor

polyanna

Yeni Üye
Watch unnamed | Streamable

Watch unnamed | Streamable

Bu hareketi kardeşi öldükten sonra başladı. Kafesin orta kısmında uçuyor ara ara, çıkmak istediğini düşündüğümüzden dolayı her böyle yaptığında uçuruyoruz ama ne kadar doğru algılıyoruz bilemiyorum, bilginiz varsa beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim🙏🏻. Bu hareketin sebebi nedir?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yememesi gereken bir şey yedi mi? Bir de dışkı resmini görebilir miyiz

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Maydanoz direkt vermeyin, zehirler, sapını verin 🙏 Yemine azıcık zencefil tozu verin, muz yedirin 🙏 Suyuna da 3 gün üst üste probiyotik verin

polyanna

Yeni Üye
Farklı şeyleri yemekten hiç hoşlanmıyor, böyle durumlarda yemekten kesiliyor. Çok iştahlı bir kuş da değil o yüzden maydonuzu verme şeklimiz hariç yemeklerinde değişiklik yapmam çok zor. Probiyotik deneyeceğim umarım işe yarar, peki bu davranışlara sebep olan durum ne olabilir 6 yıldır ilk defa böyle bir durum yaşıyoruz

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Farklı şeyleri yemekten hiç hoşlanmıyor, böyle durumlarda yemekten kesiliyor. Çok iştahlı bir kuş da değil o yüzden maydonuzu verme şeklimiz hariç yemeklerinde değişiklik yapmam çok zor. Probiyotik deneyeceğim umarım işe yarar, peki bu davranışlara sebep olan durum ne olabilir 6 yıldır ilk defa böyle bir durum yaşıyoruz
Muz deneyin ama o da iyidir 🙂 Stres tabiki etkiler bir de tüy döneminde b vitamini takviyesi veriyor musunuz

polyanna

Yeni Üye
Ara ara mutlivitamin damlatıyoruz çok sık vermiyoruz ağır gelmemesi adına, bazen mutlivitamin yerine suyuna limon da damlattığımız oluyor veteriner doğal vitamin olur demişti

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ara ara mutlivitamin damlatıyoruz çok sık vermiyoruz ağır gelmemesi adına, bazen mutlivitamin yerine suyuna limon da damlattığımız oluyor veteriner doğal vitamin olur demişti
Limon bağırsak florasını bozar onun yerine multivitamin iyidir 🙂 Gervit w ben hem sultanıma hem pakistanıma haftada bir kez rutin kullanıyorum 🙂

polyanna

Yeni Üye
Limonu da kesiyoruz o halde an itibariyle, multivitamin ile devam edelim bir de söylediğiniz vitamine bakacağız teşekkür ederim🙏🏻🌸

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Üst Alt