• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanatlar indi. Yumurtada yok ortada. Ne olmuş olabilir

burche

Paylaşımcı
yani endişenizi anlıyorum ama sizi daha evvel aslı hanımda demet hanım da uyarmıştı diye hatırlıyorum sürekli birden fazla konu açıyorsunuz ve sorularınız geneli aynı . demet hanım size 15 20 günde yumurta oluşuyor zaten demişti bu konuyu sürekli açmanıza gerek yok bir gelişme olunca da zaten açmış olduğunuz konunun altından devam ederseniz hem konu bütünlüğü olur hem de forumda olası acil meseleler için yer olur. çünkü bu siz veya bir başkası fazladan konu açınca diğerlerinin konusu alta gidiyor veya ekrandan kayboluyor . o yüzden artık birden fazla konu açmayın lütfen bugün açtığınız konuyu da zaten 1 buçuk saat önce açmışsınız ama buraya foto atmışsınız burdan devam edin oraya mesaj atmayın kendiliğinden gitsin. görünce zaten bilgilerini paylaşıyolar hocalar @Demet bükay @Aslı Ö.

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Bu fotoğrafı belki onuncuya görüyorum. Sürekli aynı soruyu sormak için yeni konular açıyorsunuz. Size defalarca tek konu üzerinden ilerlemeniz söylendi. Sorunuz da çokça kez cevaplandı. Bu size son uyarımız olsun. Devam ettiğiniz takdirde forumdan uzaklaştırılacaksınız!