• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanat titreme

cimennnn

Tutkulu
Öncelikle herkese hayırlı akşamlar
Kuşlar da kanat titremesi neden olur titreşim şeklinde titriyor benim kızımın kanatları sebebi nedir? Videoya çekmek istedim ama pek belli olmayınca bıraktım ama yine de görelim derseniz çekerim

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kanat seyirmesi gibi mi video atarsanız daha sağlıklı yorum olur 😊

cimennnn

Tutkulu
Atim o zaman iki dakikaya 😊 bu arada seyirme gibi evet

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Kanatlarda sorun mu var. Kanat tüyleri biraz dağınık geldi de yada ben öyle gördüm. Ne zamandır bu şekilde seyirme oluyor. Dışkılar nasıl. Temiz beyaz peçeteye yada kağıda birkaç birikmiş güncel dışkı fotosu da atar mısız. Ama ense damlası yaptırmakta fayda var 😊

cimennnn

Tutkulu
Kanatlarda sorun mu var. Kanat tüyleri biraz dağınık geldi de yada ben öyle gördüm. Ne zamandır bu şekilde seyirme oluyor. Dışkılar nasıl. Temiz beyaz peçeteye yada kağıda birkaç birikmiş güncel dışkı fotosu da atar mısız. Ama ense damlası yaptırmakta fayda var 😊
Kanat tüylerinden bazılarını kopartti ama malesef kökten çıkartmadı yarısını koparttı bıraktı öyle tüy dökümüne girmesini bekliyorum. Yaklaşık 1 ay oldu. Dışkıları normal lekesiz dışkı yapıyor fotoğraf çekmek isterim ama öyle kafeste durmuyor dışarıda çoğunlukla gece de kafese 3 4 tane dışkı yapıyor onlar da büyük oluyor ama yine de olsun çekin derseniz bu gece koyarım. Ense damlasını neden onerdiniz 😊

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Anladım. Parazit şüphesinden dolayı demiştim 😊 zaten ense damlasının zararı olmaz.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
İvermectin etken maddeli zimec veya avromec bu ikisinden biri olabilir veterinerlere sorun. Şırıngayla çekip alabilirsiniz çünkü sadece bir damla damlatacaginiz için çok fazla almaya gerek yok. Bunun yanında kramp önleyici ve tüy destekleyici Med tollyamine forte takviyesi de yapabilirsiniz. Ben fayda sağlayacağını düşünüyorum geçmiş olsun 🙏🏻

cimennnn

Tutkulu
İvermectin etken maddeli zimec veya avromec bu ikisinden biri olabilir veterinerlere sorun. Şırıngayla çekip alabilirsiniz çünkü sadece bir damla damlatacaginiz için çok fazla almaya gerek yok. Bunun yanında kramp önleyici ve tüy destekleyici Med tollyamine forte takviyesi de yapabilirsiniz. Ben fayda sağlayacağını düşünüyorum geçmiş olsun 🙏🏻
Bu dediğiniz damlalardan birini ister uygularım teşekkür ederim 😊 ama diğer dediğiniz ilaçları malesef kullanamam homeopatik ilaçlar kullanıyoruz hemde kilolu bir kuş olduğu için veteriner herhangi bir vitamin vs vermeniz karaciğerinde yağlanma yapar dediği için ama yine de teşekkür ederim ilginiz için 😊

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Söylediğim ilaç değil zaten takviye 😊 ama hekiminiz takviye önermiyor ise hekim doğrultusunda ilerleyin🖐🏻 bu arada mamaist.com üzerinden Şehmus hoca vilmectin ense damlası satışa sundu diye biliyorum. Vilmectin de damlatabilirsiniz. Tekrardan geçmiş olsun 🌸

cimennnn

Tutkulu
Söylediğim ilaç değil zaten takviye 😊 ama hekiminiz takviye önermiyor ise hekim doğrultusunda ilerleyin🖐🏻 bu arada mamaist.com üzerinden Şehmus hoca vilmectin ense damlası satışa sundu diye biliyorum. Vilmectin de damlatabilirsiniz. Tekrardan geçmiş olsun 🌸
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için Allah razı olsun 😊

Üst Alt