• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanat seyirmesi ?

Neslihanson

Aktif Üye
Merhabalar çok soru sordum iki kuş var evde ikisi de hasta şu an çünkü , yaklaşık 3 yaş erkek muhabbet kuşum bu geceden beri kanatlarını seyiriyor.nasil desem 5 saniyede bir kanatlarından tık tik sesler geliyor ,tik olmuş gibi ,hiç böyle yapmazdi .bı kaç gündür hasta 2 ayrı ilaç veriyorum şırınga ile her gün ,biraz toparladı gibi ama şimdi de kanadında seyirme çıktı .neden ypiyor olabilir

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhabalar çok soru sordum iki kuş var evde ikisi de hasta şu an çünkü , yaklaşık 3 yaş erkek muhabbet kuşum bu geceden beri kanatlarını seyiriyor.nasil desem 5 saniyede bir kanatlarından tık tik sesler geliyor ,tik olmuş gibi ,hiç böyle yapmazdi .bı kaç gündür hasta 2 ayrı ilaç veriyorum şırınga ile her gün ,biraz toparladı gibi ama şimdi de kanadında seyirme çıktı .neden ypiyor olabilir
Kuşunuzun videosunu streamblecom üzerinden atabilir misiniz? Bir de beyaz peçete üzerine yaptığı yeni dışkı resimlerini atarsanız daha rahat yardımcı oluruz 🙂