• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanat hastalığı var mı?

Seraki

Yeni Üye
Çocuğumu 1 ay önce aldım yavru ve erkek diye ama sanırım 1-1.5 yaşında ve melodik ötüşü olmadığı için dişi olduğunu düşünüyorum. Geldikten 2 hafta sonra kanat tüylerini döktü uçamadığı için kafes dışına almadım korkmaması için. Dün elime geldi bugün 200 ml sulukla bt amin forte vermeye başladım sizce normal bi kanat durumu mu yoksa tüy hastası mı çocuğum 😔 net cevaplar için fotoğrafları attım ekte.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çocuğumu 1 ay önce aldım yavru ve erkek diye ama sanırım 1-1.5 yaşında ve melodik ötüşü olmadığı için dişi olduğunu düşünüyorum. Geldikten 2 hafta sonra kanat tüylerini döktü uçamadığı için kafes dışına almadım korkmaması için. Dün elime geldi bugün 200 ml sulukla bt amin forte vermeye başladım sizce normal bi kanat durumu mu yoksa tüy hastası mı çocuğum 😔 net cevaplar için fotoğrafları attım ekte.
Merhaba tüy hastası değil, vitamin desteği yetersiz 🤲

Entrobac : probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w : multivitamin
BtAmin forte : tüy kas kemik yapısını destekler
Kanatlıoil d3 : kemik oluşumu ve yapısı için önemlidir

BtAmin forte yarım suluğa 8 damla olacak

Seraki

Yeni Üye
Merhaba tüy hastası değil, vitamin desteği yetersiz 🤲

Entrobac : probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w : multivitamin
BtAmin forte : tüy kas kemik yapısını destekler
Kanatlıoil d3 : kemik oluşumu ve yapısı için önemlidir

BtAmin forte yarım suluğa 8 damla olacak

Bt amin forte ,entrobac ve gervit w elime dün gecti bugün dedigim gibi bt amin forte ekledim suluğuna umarım sorunsuz düzelir teşekkür ederim.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bt amin forte ,entrobac ve gervit w elime dün gecti bugün dedigim gibi bt amin forte ekledim suluğuna umarım sorunsuz düzelir teşekkür ederim.
Kendinize bir çizelge yapın, o günlerde aksatmadan ve dozunda verin, yanına kanatlıoil d3 de temin ederseniz, bt amin forte ile çarpıştırırsınız, daha faydalı olur, tüyler kıkırdak ve kemikler daha hızlı gelişimini tamamlar😊🤲