Herkese Merhaba.muhabbet kuşumun ayağının altındaki yaraya bakarken gördüm .kanadının altında daha önce çok kanama olmuş ve kurumuş bugün farkettim maalesef .temizledikten sonra o bölgede derisi görünüyor hiç tüy kalmamış .neden olabilir lütfen yardımcı olun
Merhaba çok geçmiş olsun dış parazitden dolayı kanatmış olabilir. Kanat altı dediğiniz için söylüyorum. Fakat ayağındaki yarayla beraber bir yere çarpmış sıkıştırmış ve yaralanmış gibikafes dışına çıkıyor mu? Kafes içinde tel sivri birşey var mı. Kontrol edin lütfen kenarda köşede kanlı bir parça var mı? Kanamada durduysa terramicyn krem sürebilirsiniz. Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim .Kafesin içinde kan yok bazen dışarı çıkıyor ama yaralandığını fark etmedim .kanaması durmuş kurumuş zaten ama o bölgede tüyleri hiç yok gibi sadece deri görünüyor .açık yere de teramycin sürebilir miyim
Terramycin krem ve dış parazit damlası ikisini birden kullanmalısınız. Dış parazit varsa dahada tahriş ederVilmectin bulsanız daha iyi olur. Mamaist.com dan temin edebilirsiniz. Veya kanatlı uzmanı veteriner den tek seferlik alabilirsiniz geçmiş olsun