• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanat Altinda Kan Var

myilmaz

Aktif Üye
Merhaba,

Dun farkettim ki iki sultan papaganimin da kanat altinda kirmizilik var. Kan gibi. Sadece bir tanesinin fotograflarini cekebildim ama diger papagan da ayni durumda. Suan cok fazla tuy doktuklerini soyleyebilirim. Dun bt takviyesi verdim. Haftada bir duzenli devam ediyorum

IMG_4925.pngIMG_4926.pngIMG_4927.pngIMG_4928.pngIMG_4930.png

myilmaz

Aktif Üye
Artı olarak döktükleri tüylerin ucu tertemiz herhangi bir kan veya siyahlık yok

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Tesekkur ederim. Bunun olma sebebi nedir peki? Dikkat etmem gereken ekstra bir sey var mi
Çıkamayan tüy olabilir, akar olabilir, deri altı bakteri dir, rif her şekilde çözer endişe etmeyin, kırmızı sıvıdır, kulak pamuğu ile sürün yeteri kadar çok dağılmasın, bembeyaz maşallah 🤲😊

myilmaz

Aktif Üye
Çıkamayan tüy olabilir, akar olabilir, deri altı bakteri dir, rif her şekilde çözer endişe etmeyin, kırmızı sıvıdır, kulak pamuğu ile sürün yeteri kadar çok dağılmasın, bembeyaz maşallah 🤲😊
Baska bir yazida şırınga ile de yapabilirsiniz yazmissiniz. Oyle yapsam olur mu? Cok daha basit gibi duruyor. Benimkiler durmaz cunku :(

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Demet abla ben rif ampulü eczaneye sormuştum bana reçete ile satılıyor doktorunuza yazdirin demişlerdi recetesiz alınabiliyormu
Dün akşam 3 tane aldım reçetesiz👍başka eczane verir sormalısın ablacım

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Baska bir yazida şırınga ile de yapabilirsiniz yazmissiniz. Oyle yapsam olur mu? Cok daha basit gibi duruyor. Benimkiler durmaz cunku :(
Ampulü şiringaya çeker damlatırsınız🤲iğnesi olmayacak😊

Son düzenleme:
Üst Alt