• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanaryamın yüzündeki tuhaf lekeler

ashwyns

Yeni Üye
Kanaryamın yüzünde daha önceden olmayan siyah lekeler çıktı ve bunların ne olduğu hakkında bilgi bulamadım ne olduğunu bilen var mı?IMG-20241020-WA0019.jpgIMG-20241020-WA0017.jpg

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Birşey yapışmış olabilir mi? Temizlemeye çalıştınız mı? Video ekler misiniz daha canlı görelim

ashwyns

Yeni Üye
Birşey yapışmış olabilir mi? Temizlemeye çalıştınız mı? Video ekler misiniz daha canlı görelim
Kanaryam çok haraketli olduğundan ve elimize gelmeye alışkın olmadığından videosunu çekemiyorum fakat isterseniz daha net bir fotoğraf atabilirim

Myj_

Yeni Üye
Ev içinde dolaşmasına izin veriyorsanız gagasında bir şey bulaştırmış ve ya bir yere gagasını vurmuş olabilir

ashwyns

Yeni Üye
Ev içinde dolaşmasına izin veriyorsanız gagasında bir şey bulaştırmış ve ya bir yere gagasını vurmuş olabilir
Gagasını silemiyorum bana alışkın değil denedim ama bir şey bulaşmış gibi durmuyor

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba tam ne olduğunu çözemedim ama ihtimal üzerine konuşuyorum mantar kaynaklı bir şey olabilir yada akar, parazit. Veyahut vitamin eksikliği, karaciğer kaynaklı da bazen lekelenmeler olur. İhtimal çok yani. İsterseniz eczaneden rif ampul alın ve siyah leke olan yerlere günde üç dört kez pamuk yardımıyla rif i sürün. Vitamin eksikliğine bağlı bir şey ise de multivitamin desteği sağlayın. İkisini de eş zamanlı devam edin. Multivitamin gervit ve bt amin forte takviyesi yapın. Bu şekilde kullanın iyileşme olmazsa kanatlı uzmandan destek alın.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kene olma ihtimali varmı? Yani ortam doğa ortamıysa evinizin etrafı vs buda muhtemel bir durum.

ashwyns

Yeni Üye
Merhaba tam ne olduğunu çözemedim ama ihtimal üzerine konuşuyorum mantar kaynaklı bir şey olabilir yada akar, parazit. Veyahut vitamin eksikliği, karaciğer kaynaklı da bazen lekelenmeler olur. İhtimal çok yani. İsterseniz eczaneden rif ampul alın ve siyah leke olan yerlere günde üç dört kez pamuk yardımıyla rif i sürün. Vitamin eksikliğine bağlı bir şey ise de multivitamin desteği sağlayın. İkisini de eş zamanlı devam edin. Multivitamin gervit ve bt amin forte takviyesi yapın. Bu şekilde kullanın iyileşme olmazsa kanatlı uzmandan destek alın.
Çok teşekkürler dediklerinizi yapacağım

Üst Alt