• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanaryamın bir ayağını basamıyor acil

Hastalık Belirtileri
Kanaryam sert çarptı diye bir ayağını yere basamıyor kuştan anlayan abiye götürdüm incinmiş dedi kırık olsa sallanır hiç bir şey yapma kendi iyileşir dedi ama nefes alış verişleri çok heyecanlı halsiz duruyor ama uçabiliyor bir sıkıntısı yok çevrede kuştan anlayan veteriner yok ayağına ne yapsam kendine gelir çok korkuyorum
Hastalık Belirti Tarihi
18 Şub 2025
Kullanılan İlaç
Yok
Kanaryam sert çarptı diye bir ayağını yere basamıyor kuştan anlayan abiye götürdüm incinmiş dedi kırık olsa sallanır hiç bir şey yapma kendi iyileşir dedi ama nefes alış verişleri çok heyecanlı halsiz duruyor ama uçabiliyor bir sıkıntısı yok çevrede kuştan anlayan veteriner yok ayağına ne yapsam kendine gelir çok korkuyorum

Merhaba öncelik çok teşekkür ederim dönüş sağladığınız için video çektik şimdi ama yüklenmiyor buradan tarif eder misiniz eğer yeterli değilse uçmasında bir sorun yok ayağı incindi diye havaya atmıyorum uçsun diye

Ekli dosyalar

mortsvivants

Tutkulu
Merhaba öncelik çok teşekkür ederim dönüş sağladığınız için video çektik şimdi ama yüklenmiyor buradan tarif eder misiniz eğer yeterli değilse uçmasında bir sorun yok ayağı incindi diye havaya atmıyorum uçsun diye
Streamble.com üzerinden gönderiniz videonuzu.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Her kırıkta ayak sallanmaz, kırığın yerine bağlı böyle bir yorum yapan kimse bir daha yapmasın. Ayağıyla tüneği kavrayabiliyor mu ya da parmağınızı? Videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz

Merhaba ayağı ile kavrayamıyor tüneği kalbi çok atıyor sesini duyuyorum neredeyse haraket etmeye yürümeye çalışıyor 2 ayağı ile ama bi ayağı geri de duruyor olmuyor video atabileceğim bilindik bi platform önerir misiniz beceremedim orayı

Ekli dosyalar

mortsvivants

Tutkulu
Konumunuz Bursa görünüyor @Tarık T. hocam veteriner konusunda yardımcı olacaktır size. 🙏🏻
Tarık hocam burayı önermiş öncesinde, götürebiliyorsanız yarın götürünüz lütfen, sadece bakarak incinmiş yorumunu yapmak doğru değil. En sağlıklı teşhisi yapacaklardır size.
Screenshot_20250218-233632~2.png

Son düzenleme:
Şokta hala yemek daha yemedi yeni oldu olay zaten uyarınızı dikkate alacağım çok üzüldüm inşallah hayati tehlike olmaz ayağı iyileşir
Diğer kuştan ayırıp başka kafese koydum yere daldar ve ballı yem koydum sıcak bezin üzerinde duruyor

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
En iyisini yapmışsınız ben kırık olduğunu düşünüyorum kanatlı uzmanı mutlaka görüp röntgen çeksin eğer varsa voltaren veya dolgit azıcık ayağına sürün 🙏
Bende kırık veya felç düşünüyorum dm den yazdım size, voltaren veya dolgit krem alıp sürün ve d vitamini kullanın inşallah düzelir 🤲😔