• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanaryamın ayağı sanırım kırıldı

AZİME

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Merhabalar,
1 yaşında kanaryam var. Ayağının bir tanesine birşey oldu. Bugün 3.gün.
Parmakları kıvrıldı ve tüneği kavrayamıyor. ilk gün veterinere götürdüm bana sinir sıkışması olabileceğini söyledi ve Aminosol vitamin verdi. Vitamin takviyesiyle düzeleceğini söylemişti. Fakat 3. gün olmasına rağmen düzelme yok halen kavrayamıyor ve parmakları kıvrık şekilde durmaya çalışıyor. Bugün de farkettim ki ayağının üzerinde ve bacağında ciddi kan oturmuş.
Ne yapabileceğimi bilmiyorum. Bana akıl verirmisiniz?
Teşekkürler.
Hastalık Belirti Tarihi
29 Mar 2021
Kullanılan İlaç
Bir tanıdığım vazelin sür demişti. Birkaç gün vazelin uyguladım. Fakat sonra kestim uygulamayı.
Merhabalar,
1 yaşında kanaryam var. Ayağının bir tanesine birşey oldu. Bugün 3.gün.
Parmakları kıvrıldı ve tüneği kavrayamıyor. ilk gün veterinere götürdüm bana sinir sıkışması olabileceğini söyledi ve Aminosol vitamin verdi. Vitamin takviyesiyle düzeleceğini söylemişti. Fakat 3. gün olmasına rağmen düzelme yok halen kavrayamıyor ve parmakları kıvrık şekilde durmaya çalışıyor. Bugün de farkettim ki ayağının üzerinde ve bacağında ciddi kan oturmuş.
Ne yapabileceğimi bilmiyorum. Bana akıl verirmisiniz?
Teşekkürler.

AZİME

Yeni Üye
Çok teşekkür ederi. Alayım eczaneden kremi deneyeyim. Veterinere bugün götüreceğim tavsiyeniz üzerine. Bir de tünekleri çıkarağım.

Üst Alt