• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanaryama ne yapmam lazim

Soner demir

Yeni Üye
Hastalık Belirti Tarihi
21 May 2023
Herkese merhabalar
Kanaryam devamlı kafasını sallıyor sanki yutkunamiyormus gibi bazen de hafif ötmeye benzer ses çıkarıyor , kafesinde yerde devamlı hareket halinde ama istemsizce kafasını sallıyor kafesinde yürümeye çalışıyor ama onunda pek basaramiyor ve ağzı devamlı açık az biraz su verdim onu da içti , kakasında herhangi bir sorun yok sulu değil

Soner demir

Yeni Üye
Bugün veterinere götürdüm ayrıca ,
B kompleks vitaminleri verdi ve 2 tanede mide kısmından iğne yaptı ama kanaryada pek değişen bir durum yok videosunu yüklemeye çalıştım ama herhalde kalitesini düşürüp yüklemem gerek

Soner demir

Yeni Üye
Bacakları kasılıyor ve kfasini kaldiramiyor ama sabaha göre biraz daha hafif sallıyor ama pek bişey yemedi ,,, nasıl bir yemek hazırlamam ve vermen gerek. ???

Soner demir

Yeni Üye
Sallabas hastalığı diye bir durum varmış ondan şüpheleniyorum ama asıl sorum hicbirsey yemek istemiyor ne vermem ve nasıl bir yol izlemem gerek

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Sallabaşta kafayı geriye doğru atar. Şu an aç sanırım. Sizin kursaktan beslemeniz gerek.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Elle besleme mamasıyla kursaktan besleyebilirsiniz. Versele laga a21 ya da mamaist elle besleme maması alabilirsiniz.