• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanaryama ne oldu?

Bir gece

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Ara ara isal
Hastalık Belirti Tarihi
1 Ara 2022
Kullanılan İlaç
Triflucan
Üstadlar merhaba malinua ırkı bir kanaryam var yaklaşık bir aydır ötmüyor belki daha fazla oldu tüy döneminde olduğu için ötmüyor diye düşünüyordum ama şüphelendiğim başka bir konu var geçen gün kuşun karın altı tüylerine üflediğim de deri rengi mordu enerjisi yerinde uçuyor hareketli yem ve suyunu da çok iyi tüketiyor bunlarda hiç bir sorun yok ama arada çok az durgunlaşıyor uykusu geliyor gibi öylece duruyor göğüs kemiği belirgin biraz gagasında geçen gün beyazlık gördüm o beyazlık bir hafta içinde kabuk tutup döküldü şuan eski gaga rengine döndü bir kaç kuş ustasına sordum triflucan şurup kullan dediler 3 gün 2 gün oldu ve yarın son ne yapmamı öneriyorsunuz 2 çift kuşun var diğerinde hiç bir sorun yok yine eskisi gibi ötmesini ve keyifli olmasını istiyorum

Son düzenleme:

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhaba kuşun ve yeni yapılmış dışkısının görseliğini görebilir miyiz

Bir gece

Yeni Üye
Merhaba şuan uyuyorlar kafes yüksek yerde gündüz atayım

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Video da paylaşabilir misiniz

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Soğuk havaya maruz kaldı mı?

Bir gece

Yeni Üye
Havalar soğuk olduğu için 2 aydan fazla oldu balkona çıkarmıyorum dünden itibaren de sol ayağına basamıyor gibi karnına çekiyor kafesten çıkmadı herhangi bir yerede çarpmadı video da göründüğü gibi enerjik ayaklarına basıyor ama kafesten uzaklaşınca tekrar ayağını karnına çekip göğsünün üstüne yatıyor