• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanaryam yem yemiyor yardim edin nolur

irem.irem.irem

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
.
Hastalık Belirti Tarihi
14 Şub 2025
Kullanılan İlaç
.
Iki kanaryam vardi birj dun vefat etti kalan kanaryam yem yemiyor su icmiyor suyuna tuz ve maden suyu koydum biraz yem de yemiyor ne yapmaliyim bu kanaryam hic otmuyor neden acaba bi hastaligi olabilkr mi bu olen kanaryam da hic otmuyordu son zamanlarda ucamamaya baslamisti en sevdigi maruldu onu onune koymustum tepki vermemisti normalde ucarak gelirdi hemen atlardi o neden olmjs olabilir ve son zamanlarda nefes alip vermesinde zorluk vardi fark edilir duzeyde bir de kustan anlayan birine synu sordum veteeinere gotureyim mi dedim veteriner kanaryadan anlamaz bosuna goturme dedi ama kendimj suclu hissediyorjm

Batuş

Aktif Üye
Kanaryanızın görselini, videosunu ve dışkısını paylaşırsanız arkadaşlarım daha iyi yardımcı olacaktır.

Erenb51

Paylaşımcı
Kuşa maden suyu neden verdiniz ve asitli mi verdiniz eğer öyleyse umarım içmemiştir

EzgiA

Tutkulu
Kıdemli Üye
Merhaba. Basiniz Sağ Olsun. Arkadaşının Yokluğunu arıyordur. Bir Süre Yem Yemez Suskun Olur. Onu Arar. İsterseniz Yanına Yeni Bir Arkadaş Alabilirsiniz.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Dışkı resmini paylaşabilir misiniz bir de videosunu çekip streamble.com üzerinden paylaşır mısınız 🙏 Neden tuz ve maden suyu verdiniz? Maden suyu asidi kaçmış şekilde verdiyseniz pankreas enzim sorunu mu vardı?