• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanaryacılar nerede?

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Manisa da yaşayan biri olarak kanarya besleyen insan sayısının hem burada hem de ülke genelinde çok olduğunu biliyorum. Forumumuzda hiç kanarya konusu açılmadığını farkettim. Çeşitlilik her zaman iyidir. Kanarya ötüşü çok özeldir. Turuncu renk ve tepeli olanlarına bayılıyorum. Belki onlarda buraya dahil olurlar. İyi forumlar.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yıllar geçti ama bir ara kanarya ve Hint bülbülü de bakmıştım. tüm bilgilerim şuan sıfır. Bugün kardeşim için bir kanarya aldık. İnşallah erkek çıkar. Henüz küçük. Fotoğraf edinirsem onuda eklerim 🤗 seviyorum her türlüsünü kuşların ❤

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Manisa da yaşayan biri olarak kanarya besleyen insan sayısının hem burada hem de ülke genelinde çok olduğunu biliyorum. Forumumuzda hiç kanarya konusu açılmadığını farkettim. Çeşitlilik her zaman iyidir. Kanarya ötüşü çok özeldir. Turuncu renk ve tepeli olanlarına bayılıyorum. Belki onlarda buraya dahil olurlar. İyi forumlar.
Evet kardeşim kanarya bir başına bir hobydir😊 Benim 2011 de yarışma derecem bile vardı o zamanlar çorbacıydim😅 bütün kuşların çeşitlerini üretmeye tecrübe edinmeye çalışırdım finch çeşitleri Kanarya, papağan 😂 Forumda yazdığımız kanarya makaleleri var ama dediğin gibi konular çok az sebebi ise tercih az konuşmuyor insana alışması evcilleştirme zor bu yüzden ülkemizde daha çok hoby için üreten besleyenler var

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Evet kardeşim kanarya bir başına bir hobydir😊 Benim 2011 de yarışma derecem bile vardı o zamanlar çorbacıydim😅 bütün kuşların çeşitlerini üretmeye tecrübe edinmeye çalışırdım finch çeşitleri Kanarya, papağan 😂 Forumda yazdığımız kanarya makaleleri var ama dediğin gibi konular çok az sebebi ise tercih az konuşmuyor insana alışması evcilleştirme zor bu yüzden ülkemizde daha çok hoby için üreten besleyenler var
Abi senin o zaman ki hallerinden galiba benim şu anki hallerin. Ah bi imkan olsa çorbanın alasını yapacağım ama şartlar el vermiyor şimdilik. 🤣

Son düzenleme:
Üst Alt