• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanarya

Mustafa12

Yeni Üye
Bir dişi ve bir erkek kanaryam var erkek kizisma döneminde ama dişi bir istemiyor yumurta veriyorum yeşillikler meyve ve sebzeler veriyorum Telefondan sesler dinletiyorum ama olmuyor ne yapmam lazım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bir dişi ve bir erkek kanaryam var erkek kizisma döneminde ama dişi bir istemiyor yumurta veriyorum yeşillikler meyve ve sebzeler veriyorum Telefondan sesler dinletiyorum ama olmuyor ne yapmam lazım
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊
Ayırın birbirini görsünler👍(10 gün)
Tarçın, suyu sıkılmış havuç rendesi, nane, biber, brokoli verin salata yapın, Nijer tohumu serpin haftada 2 defa yesinler😊
Sonuç alırsınız😊

Mustafa12

Yeni Üye
Merhaba cevapladigiz için teşekkür ederim daha önce bu dediklerinizi yaptım haftada iki kez de salata da yapıp verdim sadece Nijer tohumu vermedim ne yapmalıyım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba cevapladigiz için teşekkür ederim daha önce bu dediklerinizi yaptım haftada iki kez de salata da yapıp verdim sadece Nijer tohumu vermedim ne yapmalıyım
Nijer tohumu da etkili olur, 10 gün ayırın kuşlarınızı görsünler seslerini duysunlar

Mustafa12

Yeni Üye
Merhaba kanaryamın dört tane yumurtası oldu şimdi nasıl beslenir yumurta vermeye devam etmem gerekiyor mu hangi sebzeleri vermeliyim yardımcı olursanız sevinirim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba kanaryamın dört tane yumurtası oldu şimdi nasıl beslenir yumurta vermeye devam etmem gerekiyor mu hangi sebzeleri vermeliyim yardımcı olursanız sevinirim
Maşallah SüphanAllah 🥰🤲😊🐦🐦
Brokoli, kırmızı, yeşil biber, maydanoz sapı, dereotu, karnabahar, marul, minik minik doğrayın
1 çift ise bir yemlik yeterli olur,
Evinizde olan bu yeşilliklerden hangisi varsa katın😊🤲
Versele laga yumurta maması, garden mix, fizzy bunların hepsini kullandım güzel sıkıntı yaşamadım
En uygunu fizzy bir tatlı kaşığı katın içine
Miss gibi yerler haftada 2-3 defa yeterli olur
Kalamar kemigi ve gaga taşı da kafeste bulunsun
Üzerine çok az da kalamar kemiği rendeleyin 😊🤲
Yumurta çabuk bozuluyor, önermiyorum max 2 saat kalır, mama 5-6 saat kalır bu arada yerler biter😊🐦

Mustafa12

Yeni Üye
Çok teşekkürler peki yumurtalarin boş mu dolu mu kontrolünü ne zaman yapmam gerekiyor boş olanları almam gerekiyor mu

Mustafa12

Yeni Üye
Brokoli, kırmızı, yeşil biber, maydanoz sapı, dereotu, karnabahar, marul, minik minik doğrayın
Versele laga yumurta maması, garden mix, fizzy bunların hepsini kullandım güzel sıkıntı yaşamadım
Yumurta çabuk bozuluyor, önermiyorum max 2 saat kalır, mama 5-6 saat kalır bu arada yerler biter😊🐦

Mustafa12

Yeni Üye

Mustafa12

Yeni Üye
Yumurta maması olarak biolive kullanıyorum ve majo diye yem kulluniyorum bunları kullanmaya devam etsem bitince sizin dediğiniz mamadan alsam olur mu bunlar kötü bir mama mi sizce ve haftada iki kez dediğiniz sebzelerden karıştırıp versem yeterli olacakmi dir 🙂

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yumurta maması olarak biolive kullanıyorum ve majo diye yem kulluniyorum bunları kullanmaya devam etsem bitince sizin dediğiniz mamadan alsam olur mu bunlar kötü bir mama mi sizce ve haftada iki kez dediğiniz sebzelerden karıştırıp versem yeterli olacakmi dir 🙂
Onları bilmiyorum ama ziyan olmasın verin haftada 2 yeterli😊🐦🤲sağlıklı, yumurtalarını kırıp büyüsünler inşallah 😊🐦🤲

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Bebeklere yastık görevi yapacak, almayın 6. günden sonra ışık ile kontrol edin, içi damarlanmış ve kırmızı olmalı🤲😊