• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanarya kuşum hasta

shamrain

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba, bir süredir kanarya kuşum hasta, nefes hırıltısı zaten vardı ama son günlerde iyicene halsizleşti genelde kabarık gazete üzerinde oturuyor pek hali yok fotoğraftaki gibi kuyruğu da sallanıyor bu vitamini kullanmaya başladım, arada kullandığım astım ilacı da bu, ayrıca yumurta ve yeşillik de veriyorum ekstra gayet iyi yiyor. sizce nasıl bir tedavi uygulamalıyım? dışkısı da görseldeki gibi. teşekkürler şimdiden

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuz astım hastası mı?

shamrain

Yeni Üye
bence evet ama hekime göstermedim biraz hırıltısı var ve kuyruk sallıyor nefes alıp verirken

Son düzenleme:

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
bence evet ama hekime göstermedim biraz hırıltısı var ve kuyruk sallıyor nefes alıp verirken
Bence kanatlı uzmanı görmeli çünkü bronşit bile olabilir kuşunuz. Vitaminle gecmez bu tarz hastalıklar. En doğrusu iyi bir kuştan anlayan veteriner hekimin röntgen ve muayenesi 🙂

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Burada ustadimin önerdiği bursa vetorka veteriner kliniği var oraya götürmenizi tavsiye ederim 🙂

shamrain

Yeni Üye
hayvan çok halsizdi götürdüm vetorka veteriner kliniğine keşke daha erken götürseydim, yüzde 99 karaciğer yağlanması dedi doktor, antibiyotik ve takviye gıdalardan verdi 10 gün sonra kontrole götüreceğim şu an ilaçların etkisinden muhtemelen daha iyi durumda tavsiye için çok teşekkür ederim

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
hayvan çok halsizdi götürdüm vetorka veteriner kliniğine keşke daha erken götürseydim, yüzde 99 karaciğer yağlanması dedi doktor, antibiyotik ve takviye gıdalardan verdi 10 gün sonra kontrole götüreceğim şu an ilaçların etkisinden muhtemelen daha iyi durumda tavsiye için çok teşekkür ederim
Rica ederim Umarım daha iyi olur Rabbim şifa versin 🤲

Üst Alt