• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Kanarya kuşu göz sulanması

Pelinist

Yeni Üye
Kanarya kuşumun bir kaç gündür sağ gözü sulu bide kaşınıyor galiba zaten bir kaç gündür nefes alma problemi yaşıyoruz suyuna damla verdiler bugün 3. Günü ishal yaptığı için kescem başka hem gözü için hemde rahat nefes alabilmesi için ne yapabilirim?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kuşun fotoğrafını ve dışkısını atabilir misiniz?
Kuyruğu görünecek şekilde videosunu da çekebilir misiniz?

Damlanın adı nedir?

Kekik çayı ve kekik spreyi yapabilirsiniz.

Pelinist

Yeni Üye
Kuşun fotoğrafını ve dışkısını atabilir misiniz?
Kuyruğu görünecek şekilde videosunu da çekebilir misiniz?

Damlanın adı nedir?

Kekik çayı ve kekik spreyi yapabilirsiniz.

Veterinere götürdüm antibiyotik verdi ama ne verdi bilmiyorum enjektör ile verdi bana günde akşamlar yarım damla ağzına damla diye göz sulanması şuan daha iyi gündüzleri hatta keyfi yerinde ama gece uyuyunca sabaha kadar vikleyerek uyuyor sanki acı çekiyor gibi

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Röntgen çekildi mi? Vik vik Ses çıkarması ağrıdandir 👍 muhtemel iç organ hasarı olabilir bu yüzden karaciğer koruma ve vitaminde veriniz mümkünse güncel video görebilirmiyiz

Pelinist

Yeni Üye
Röntgen çekildi mi? Vik vik Ses çıkarması ağrıdandir 👍 muhtemel iç organ hasarı olabilir bu yüzden karaciğer koruma ve vitaminde veriniz mümkünse güncel video görebilirmiyiz
Hayır çekilmedi keşanda yaşıyorum ve kuşlara bakan bir tane veteriner var onunda imkanı kısıtlıydı vitamin veriyorum her gün suyunu değiştirip bide dışkı yapar gibi hareket yapıyor sonra kuyruğunu aşağı aşağı sallamaya başlıyor olduğu yerde diğer soruda ten rengini sormuştum sizce normal mi o renk? İç organları hasar görmüştür deyince çok korktum inşallah bisey olmaz çok üzüldüm şimdi 😢
Videoyuda çekip atarım

Üst Alt