• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanarya Hakkında Sorular

fureagle

Aktif Üye
Herkese selamlar.Öncelikle ülkemizin içinde bulunduğu bu afet durumunda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum Rabbim yardımcımız olsun.Bende bu deprem afetine Gaziantep'te yakalandım.Şuan psikolojik olarak etkilendiğim için ailemi kanarya almaya ikna ettim.Ancak kafamda bazı sorular mevcut cevaplarsanız çok sevinirim.Ben 1 takım alarak üretmeyi planlıyorum.60×40×28 cm ölçülerinde bir çifthane almayı planlıyorum.Arasinda telli bölme var arayı mukavva ile kapatıp birbirlerini görmemelerini sağlanayı planlıyorum.Sizce uygun olur mu ? Her bölmede 1 adet kanarya bakacağım.Bu kafes ile üretim yapabilir miyim ? Yan yana olmaları bir sorun yarartir mi? (Birbirlerini duyacakları için soruyorum).Trabzon ve Gümüşhane de 1 takım Kanarya arıyorum ayrıca.En kaliteli kanarya yemi hangisi ? Yuvalık olarak iç yuvalık mi dış yuvalik mi tercih etmeliyim? Şimdiden teşekkürler.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba ailemize hoş geldiniz çok geçmiş olsun
Kafes uygundur.ic yuvalık daha çok tercih ediyorum bir süre birbirini görmesin hazır olunca dişinin olduğu bölüme yuvalık taktiginizda görsünler yuva yapımı bitince birleşsinler.. Aradığınız kuşları bulmanız dileğiyle herşey gönlünüzce olsun inşallah iyi forumlar dilerim 😊

fureagle

Aktif Üye
Çok teşekkür ederim sağolun.
Merhaba ailemize hoş geldiniz çok geçmiş olsun
Kafes uygundur.ic yuvalık daha çok tercih ediyorum bir süre birbirini görmesin hazır olunca dişinin olduğu bölüme yuvalık taktiginizda görsünler yuva yapımı bitince birleşsinler.. Aradığınız kuşları bulmanız dileğiyle herşey gönlünüzce olsun inşallah iyi forumlar dilerim 😊

fureagle

Aktif Üye
Hangi türleri önerirsiniz ? Daha önce de kanarya beslemiştim tek olarak.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
York, gloster,malinua ve mozaik olabilir