• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kanarya bacakta kanama

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Merhaba yardımcı olurmusunuz lütfen Watch unnamed | Streamable Kanaryanın bacağındaki bilezik kuşu sıkmış ve ayağına hasar vermiş daha sonra da Vet krem vermiş şişlik geçsin diye ama kanama oluyormuş ara sıra, ben rif almaya gönderdim babamı, sizce doğru mu yapmışım kanıyormuş bacağı ve bir türlü iyileşmiyormuş ve tüyleri birbirine yapışmış maalesef 😔 rif bu tarz şeylerde kullanıldığı içim müdahaleyi bununla yapmayı düşündüm ama sizin fikirlerinize ihtiyacım var şuan

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Merhaba yardımcı olurmusunuz lütfen Watch unnamed | Streamable Kanaryanın bacağındaki bilezik kuşu sıkmış ve ayağına hasar vermiş daha sonra da Vet krem vermiş şişlik geçsin diye ama kanama oluyormuş ara sıra, ben rif almaya gönderdim babamı, sizce doğru mu yapmışım kanıyormuş bacağı ve bir türlü iyileşmiyormuş ve tüyleri birbirine yapışmış maalesef 😔 rif bu tarz şeylerde kullanıldığı içim müdahaleyi bununla yapmayı düşündüm ama sizin fikirlerinize ihtiyacım var şuan
En iyisini yapmışsınız ☺🙏 Günde 2-3 kez sürsünler, her kullanımdan sonra ampulün ağzını tekrar bantlayıp tekrar tekrar kullanabilirler 🙏

Begcennetpapaganı

Paylaşımcı
Bileziği kestirin, kesmek için makaslar var, çıkmalı yoksa bacağa rif de süreniz düzelmez tekrarlar, kangrene kadar gider😔🤲 tüyler neden yapışık?
Bileziği çıkarttırmışlar ama yara olmuş bacak o yüzden mecburen krem vermiş tüyler de krem yüzünden birbirine yapışmış iyileşmemiş ve kanamaya başlayınca bende rif aldırıdm şuan rif sürüyoruz 🙏

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bileziği çıkarttırmışlar ama yara olmuş bacak o yüzden mecburen krem vermiş tüyler de krem yüzünden birbirine yapışmış iyileşmemiş ve kanamaya başlayınca bende rif aldırıdm şuan rif sürüyoruz 🙏
Düzelir inşallah ablacım, enfeksiyon kapmış olabilir, krem sür esinle lütfen konuş, Rif yeterli olur 😊🤲

mortsvivants

Paylaşımcı
Yalnız hayatımda ilk defa böyle karizmatik saçlı bir kuş görüyorum, bu site beni her gün daha da şaşırtıyor 😃