• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Yavru Bakımı Kanadındaki siyahlık

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kanadındaki siyahlık sizce nedir neden dolayiboyle önceden yoktu birkaç gün içinde oluştu ilk baş tüy sandık ama değil deride olan bisey
Merhaba yara olmuş kan kurumuş siz mi çıkardınız yumurtadan
Yada anne baba kanatmış olabilir

busraaaa

Yeni Üye
Yumurtadan kendisi çıktı anne babası çok güzeel bakıyor besliyor, ne yapmam gerekiyor arka kısımlarında kapladı hasta mı bişey olur mu acaba

busraaaa

Yeni Üye
Dün çektim bunuda san ki sırtını falan da kaplamış ne yapmam gerekiyor yaşamasına engel birşey mi acaba üşüdü teni mi morardı diye düşündüm sonra burda paylaştım fikir almak icin

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dün çektim bunuda san ki sırtını falan da kaplamış ne yapmam gerekiyor yaşamasına engel birşey mi acaba üşüdü teni mi morardı diye düşündüm sonra burda paylaştım fikir almak icin
Merhaba gaga da siyah gibi yoluyorlar mı acaba
Kan oturuyor
El besleme maması var mı elinizde

busraaaa

Yeni Üye
El besleme maması yok anne beslediği baktığı için el besleme manasına ihtiyaç duymadık anne çok iyi bakıcı dediler gayette güzel bakıyor kursağı hep dolu ama bilemedim nedenini☹ gagası yavrularda öyle oluyor diye biliyordum

busraaaa

Yeni Üye
Peki bu kan oturmasi nasıl geçiyor herhangi bir ilaci varmı anneden babadan ayırmalı miyim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
El besleme maması yok anne beslediği baktığı için el besleme manasına ihtiyaç duymadık anne çok iyi bakıcı dediler gayette güzel bakıyor kursağı hep dolu ama bilemedim nedenini☹ gagası yavrularda öyle oluyor diye biliyordum
Gaga sonradan öyle oluyor bana dövüyorlar gibi geliyor

busraaaa

Yeni Üye
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim, elle beslerim el besleme mamasida alırım peki anneden babadan ayırmam gerekiyor o halde değil mi

Üst Alt