• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Takip Edelim Kalsiyum, Fosfor, Minimum yasası , Güneş

Mehmet Gürbüz

Tutkulu
Uzman Mentor
Yazar
Kıdemli Üye
Sponsor
Günaydın dostlar Kuşlarda kalsiyum, fosfor ilişkisi d vitamini sentezi minimum yasası kuşlar için önemi keyifli dinlemeler bu video liste dışı sadece takipçiler ve bilgiyi gerçekten isteyenler için umarım beğenirsiniz ve faydalı olur...

Her kuş severin bu konuyu mutlaka bilmesi gerekir güncel tutanlara şimdiden teşekkürler

Mehmet Gürbüz

Tutkulu
Uzman Mentor
Yazar
Kıdemli Üye
Sponsor
Dostlar bu video içeriğini kendi hesaplarımda dahi açık bir şekilde paylaşmadim sizce ricam sadece 12 dakikanızı ayırın kuşlarınız için en azından bir çok sorunu hiç yaşamamanız adına bu içerik sizler için önemli ayrıca imkanlar el verir uygun şartlar sağlanır ise vakit bulduğum ilk anda sadece Forum için ana sayfadan belirlediğim bir postu paylaşımı sizler için videoda nedir nasıl olur öncesi ve sonrasında gelişenler diye anlatacağım...

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Emeğinize yüreğinize sağlık 😊🤲

Sati

Tutkulu
Kıdemli Üye
Günaydın dostlar Kuşlarda kalsiyum, fosfor ilişkisi d vitamini sentezi minimum yasası kuşlar için önemi keyifli dinlemeler bu video liste dışı sadece takipçiler ve bilgiyi gerçekten isteyenler için umarım beğenirsiniz ve faydalı olur...

Her kuş severin bu konuyu mutlaka bilmesi gerekir güncel tutanlara şimdiden teşekkürler

Elinize, dilinize, emeğinize sağlık hocam.
Teşekkür ederiz.

aron

Yeni Üye
Ortalama 30-50 gr canlıların doğası ve gereksinimlerinin aslında ne kadar komplike olduğu ve ne kadar özen gerektirdiğini bu gibi paylaşımlardan çok daha net anlıyoruz.

Evcil kanatlı dostlarımızı hakkıyla beslemek ve ortamlarını iyileştirmek kedi-köpek bakımından çok daha zor umarım sizler sayesinde çok daha bilinçli sahiplenilir ve sağlıklı bakılır bu küçük ama hayret edilesi canlara.

Emeğinize sağlık

Mehmet Gürbüz

Tutkulu
Uzman Mentor
Yazar
Kıdemli Üye
Sponsor
Ortalama 30-50 gr canlıların doğası ve gereksinimlerinin aslında ne kadar komplike olduğu ve ne kadar özen gerektirdiğini bu gibi paylaşımlardan çok daha net anlıyoruz.

Evcil kanatlı dostlarımızı hakkıyla beslemek ve ortamlarını iyileştirmek kedi-köpek bakımından çok daha zor umarım sizler sayesinde çok daha bilinçli sahiplenilir ve sağlıklı bakılır bu küçük ama hayret edilesi canlara.

Emeğinize sağlık
Yazan elleriniz dert görmesin hocam çok teşekkür ederim umarım herşey daha iyi olur

Sati

Tutkulu
Kıdemli Üye

Emeğinize sağlık
Merhabalar,
Size çok çok çok fazla katılıyorum, kuşlara nazaran kedi köpek beslemek cok kolay.
Mehmet hocanın kitabını kuş sahiplenmeden önce okusaydım sanırım kuş bakmaya bulaşmazdım, ama bi kere dışkısı elimize deydi :D
Daha kaçışımız yok sanırım.

Şunu da belirtmek isterim,
Yıllarca kedi de köpek de beslemiş bir kişi olarak kuşların verdiği hazzı, mutluluğu, huzuru diğer hayvanatlar da yaşamadım.

Mehmet Gürbüz

Tutkulu
Uzman Mentor
Yazar
Kıdemli Üye
Sponsor
Merhabalar,
Size çok çok çok fazla katılıyorum, kuşlara nazaran kedi köpek beslemek cok kolay.
Mehmet hocanın kitabını kuş sahiplenmeden önce okusaydım sanırım kuş bakmaya bulaşmazdım, ama bi kere dışkısı elimize deydi :D
Daha kaçışımız yok sanırım.

Şunu da belirtmek isterim,
Yıllarca kedi de köpek de beslemiş bir kişi olarak kuşların verdiği hazzı, mutluluğu, huzuru diğer hayvanatlar da yaşamadım.
Neden öyle dedin Abi ya 🤣🤣

Sati

Tutkulu
Kıdemli Üye
Neden öyle dedin Abi ya 🤣🤣
Cahil cühela çok takılmışız hocam :) ek olarak ta bilmeden tecrübe etmeden bazı unsurlar göze çok gelebilirdi, o sebeple öyle dedim.
Birazda kişiliğimle alakalı büyük ihtimal bir işle uğraşıyorsam tam anlamıyla hakkını vermem gerek yoksa iyi hissetmiyorum.
Küçük bir sır vereyim yarın karides temizleyeceğim 😂 😂 😂
Allah razı olsun kitaptan çok fazla unsur öğrendik vesilenle.

Mehmet Gürbüz

Tutkulu
Uzman Mentor
Yazar
Kıdemli Üye
Sponsor
Cahil cühela çok takılmışız hocam :) ek olarak ta bilmeden tecrübe etmeden bazı unsurlar göze çok gelebilirdi, o sebeple öyle dedim.
Birazda kişiliğimle alakalı büyük ihtimal bir işle uğraşıyorsam tam anlamıyla hakkını vermem gerek yoksa iyi hissetmiyorum.
Küçük bir sır vereyim yarın karides temizleyeceğim 😂 😂 😂
Allah razı olsun kitaptan çok fazla unsur öğrendik vesilenle.
Bu hobide hataya yer yok abi risk alacağımiz son şey Kolay gelsin abi kömürü ve kaya tuzunu unutma ☺ yarasın şifa olsun

Sati

Tutkulu
Kıdemli Üye
Bu hobide hataya yer yok abi risk alacağımiz son şey Kolay gelsin abi kömürü ve kaya tuzunu unutma ☺ yarasın şifa olsun
(y) (y) Her daim mevcut hocam için rahat olsun, telde resim olacak onuda ekleyim de millet gülsün :D
Karşınızda black face albino emerald :D :D :D Yeni mutasyon 50k ya satayım :D :D ben ürettim dünyada yok :D

Ekli dosyalar

Mehmet Gürbüz

Tutkulu
Uzman Mentor
Yazar
Kıdemli Üye
Sponsor
(y) (y) Her daim mevcut hocam için rahat olsun, telde resim olacak onuda ekleyim de millet gülsün :D
Karşınızda black face albino emerald :D :D :D Yeni mutasyon 50k ya satayım :D :D ben ürettim dünyada yok :D
Maşallah abi yeni mutasyon desen kimse yadirgamaz 🤣

Sati

Tutkulu
Kıdemli Üye
Vallahi demiş olduk hocam :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Üst Alt