• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kaka rengi

ymmmr000

Yeni Üye
Şu koyu yeşil olan kaka gözüme tuhaf geldi bu normal mi neden olabilir

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Dışkı hiç normal değil daha önce açtığınız ve ilaç kullandığınız çocuğun dışkısı mı bu? Altına beyaz peçete serip 4 5 güncel dışkı olunca resmini eklermisiniz. Ayrıca güncel durumunun gözükeceği bir video da ekleyin.

ymmmr000

Yeni Üye
Dışkı hiç normal değil daha önce açtığınız ve ilaç kullandığınız çocuğun dışkısı mı bu? Altına beyaz peçete serip 4 5 güncel dışkı olunca resmini eklermisiniz. Ayrıca güncel durumunun gözükeceği bir video da ekleyin.
Watch unnamed | Streamable merhaba evet ilaç kullandığım kuşum bu. Kakasıyla daha önce de koku problemi yaşamıştım ama o geçmişti sonra kursak mantarı için ilaç kullandım onunda tedavisi bitti şu an hiçbir şey kullanmıyorum probiyotik dışında. Birkaç gün hastalandığım için ihmal ettim biraz az yem yemiş ama şimdi tekrar telafi ettim enerjisi yerine geldi. Kafesini temizledim yeni kakalarının fotoğrafını da ekliyorum

Tarık T.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Maşallah neşesi yerinde yeni dışkılar da güzel duruyor ancak altına beyaz peçete serip tekrar ekleyin ki idrar rengi net belli olsun. Bir önceki resimle şuan attığınız arasında çok fark var sürekli takip edin değişim olursa güncelleme geçin.

ymmmr000

Yeni Üye
Maşallah neşesi yerinde yeni dışkılar da güzel duruyor ancak altına beyaz peçete serip tekrar ekleyin ki idrar rengi net belli olsun. Bir önceki resimle şuan attığınız arasında çok fark var sürekli takip edin değişim olursa güncelleme geçin.
Peçete serince benim kuş aşırı yaramaz olduğu için inip onu çıkarmaya çalışıyor o yüzden seremedim ama yine de deneyeceğim bir farklılık olursa güncelleme yapacağım. Sizce neden kaynaklı olmuş olabilir

Üst Alt