ekrmkuş
Paylaşımcı
Kafesimde 2 suluk 2 yemlik ver 3 tünek var tahta tünekte alacağım
Ekli dosyalar
-
2.6 MB Görüntüleme: 15
Kafesimde 2 suluk 2 yemlik ver 3 tünek var tahta tünekte alacağım
Hocam kafesi 2 kuş için diye almıştım ama değiştireceğim tez vakitte bide yeşil olan her gece böyleKalamar kemiği ve gaga taşı
Grit kum
Salıncak
Izgara
Tahta tünek
1 kuş içindir kafes
Kendini güvende hissetmediğinde böyle durur.Stresli olabilir kafesi genişletin ve oyuncak ekleyin,gün içinde oyun oynamasına ve uçmasına imkan sağlayın.Aniden karanlıkta kalmazsa tele de tırmanmaz diye düşünüyorum.Hocam kafesi 2 kuş için diye almıştım ama değiştireceğim tez vakitte bide yeşil olan her gece böyle
Sadece gece böyle sabah ötüyor uçuyor mutlu yem yiyor falanKendini güvende hissetmediğinde böyle durur.Stresli olabilir kafesi genişletin ve oyuncak ekleyin,gün içinde oyun oynamasına ve uçmasına imkan sağlayın.Aniden karanlıkta kalmazsa tele de tırmanmaz diye düşünüyorum.
Kafes dar olduğu için diğer kuşla alan kavgası da yapıyor olabilirlerSadece gece böyle sabah ötüyor uçuyor mutlu yem yiyor falan
Tekde olduğu zamanda böyleKafes dar olduğu için diğer kuşla alan kavgası da yapıyor olabilirler
Bilen hocalarım söyleyecektir sebebini başka bir fikrim yok maalesefTekde olduğu zamanda böyle
Gece korktuğu için tele yapışırlar, loş bir ışık olursa korkmazlar, tünekte uyurlarHocam kafesi 2 kuş için diye almıştım ama değiştireceğim tez vakitte bide yeşil olan her gece böyle
Hocam ben solunum sorunu olan kuşlar da tele asılı dururlar diye biliyorum doğru mu acabaGece korktuğu için tele yapışırlar, loş bir ışık olursa korkmazlar, tünekte uyurlar![]()
Gün içinde de asılı durur, sıkıntısı olsa ablacığım, daha yavru ve korkuyor, loş ışık sıkıntıyı çözer, yada ışık kapanmadan üzeri örtülürse yavaş yavaş alışırHocam ben solunum sorunu olan kuşlar da tele asılı dururlar diye biliyorum doğru mu acaba![]()
Tabiki doğru söylediğin, nefes alamazsa tellere asılır ve ağzını açar, sürekli inler ve çıkardığı ses duyulurHocam ben solunum sorunu olan kuşlar da tele asılı dururlar diye biliyorum doğru mu acaba![]()
Anladım hocam sağ olunTabiki doğru söylediğin, nefes alamazsa tellere asılır ve ağzını açar, sürekli inler ve çıkardığı ses duyulur![]()