datlum Aktif Üye Katılım 5 Şub 2021 Mesajlar 192 Tepkime puanı 124 Puanları 43 2 Haz 2022 #1 Yazın 2 günde bir kesinlikle kafesi sirkeli su ve olmazsa olmazımız kuşumun rengindeki sarı bezimiz ile kafesteki her şeyi çıkarıp dip doruk temizliyorum. Sonuç olarak bebeklerimiz mutlu, tabii ki biz de onlar mutluysa mutluyuz.
Yazın 2 günde bir kesinlikle kafesi sirkeli su ve olmazsa olmazımız kuşumun rengindeki sarı bezimiz ile kafesteki her şeyi çıkarıp dip doruk temizliyorum. Sonuç olarak bebeklerimiz mutlu, tabii ki biz de onlar mutluysa mutluyuz.
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Mentör Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 21,371 Tepkime puanı 31,552 Puanları 1,999 Yaş 43 2 Haz 2022 #2 Maşallah hijyen çok önemli elinize sağlık sağlığı ve keyfi yerinde verdiğiniz kıvırcık mı? Onun yarısı kadar yeterli olur
Maşallah hijyen çok önemli elinize sağlık sağlığı ve keyfi yerinde verdiğiniz kıvırcık mı? Onun yarısı kadar yeterli olur
datlum Aktif Üye Katılım 5 Şub 2021 Mesajlar 192 Tepkime puanı 124 Puanları 43 2 Haz 2022 #3 Şehmus BAKIR' Alıntı: Maşallah hijyen çok önemli elinize sağlık sağlığı ve keyfi yerinde verdiğiniz kıvırcık mı? Onun yarısı kadar yeterli olur Genişletmek için tıkla ... Evet kıvırcık Yarısını alayım o zaman, sağolun
Şehmus BAKIR' Alıntı: Maşallah hijyen çok önemli elinize sağlık sağlığı ve keyfi yerinde verdiğiniz kıvırcık mı? Onun yarısı kadar yeterli olur Genişletmek için tıkla ... Evet kıvırcık Yarısını alayım o zaman, sağolun
L Levent T. Eski Forumcu Emektar Üye Katılım 25 Kas 2021 Mesajlar 3,793 Tepkime puanı 6,787 Puanları 113 2 Haz 2022 #4 Eline sağlık... Temizliği hiç ihmal etmiyoruz... Örnek davranış... Beğendim...