Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Mentör Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 21,014 Tepkime puanı 30,591 Puanları 1,999 Yaş 42 29 Eki 2025 #1 Değerli kafeskuslaricom Ailemiz Hepinizin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 23,904 Tepkime puanı 29,553 Puanları 113 29 Eki 2025 #2 Şehmus BAKIR' Alıntı: Değerli kafeskuslaricom Ailemiz Hepinizin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum Ekli dosyayı görüntüle 95901 Genişletmek için tıkla ... Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun Bu günü bize armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ve silah arkadaşlarına Anadolu insanımıza ve tüm şehitlerimize Rabbim den rahmet diliyorum Nice sonsuz yıllara....
Şehmus BAKIR' Alıntı: Değerli kafeskuslaricom Ailemiz Hepinizin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum Ekli dosyayı görüntüle 95901 Genişletmek için tıkla ... Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun Bu günü bize armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ve silah arkadaşlarına Anadolu insanımıza ve tüm şehitlerimize Rabbim den rahmet diliyorum Nice sonsuz yıllara....