• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kafesde durmuyor

Zu123

Aktif Üye

Son düzenleme:

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Öncelikle kafes içi eğitim verin, kafese seveceği oyuncak alın 😊 Kuyruk kısmı normal gibi

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Video ve yazılarınızı neden sildiniz. Şuan aynı durumu bende yaşıyorum. Yavru muhabbet kuşumu asla kafeste tutamıyorum. Kafeste olduğunda yemliğe giriyor yemligin içinde dönüyor taklalar atıyor. Kafesi talan ediyor. Tahta tüneğin olduğu kafes telleri biraz daha açık. Kaç defa ordan kaçma teşebbüsünde bulundu. O açık olan yerleri kağıt havluyla kapattım. Bende sızın gibi kendine zarar verecek diye çok korkuyorum. Ama kamera yerleştirdim izliyorum hep. Dışarı çıkınca kuzu kesiliyor. Omzumda uyuyor hiç ayrılmıyor benden. Daha önceki yavrum tüm gün kafesinde geçirirdi. Çok sakindi. Allah onlara da her birine ayrı karakter yaratmış. Onu o şekilde kabul etmekten başka çare yok maalesef 🌸

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Aslicim Canım. Benim Kizimda Öyleydi Bebekken. Depresyona Giriyordu Kafesi Yemliklerin İçine Girip Ayaklarıyla Dokuyordu. Huyu O Evlatlarımızın. Değişmiyor Bu Yönleri 🌸

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Aslicim Canım. Benim Kizimda Öyleydi Bebekken. Depresyona Giriyordu Kafesi Yemliklerin İçine Girip Ayaklarıyla Dokuyordu. Huyu O Evlatlarımızın. Değişmiyor Bu Yönleri 🌸
Evet canım Pamuk kuzum yavruykende kafeste sakince dururdu. Ama bu canavar çıktı resmen. 🫠 Elimde ne videolar var. Tutamıyorum asla kafeste. Ama evinin kafesi olması bilmesi öğrenmesi lazım. Sadece yemek yerken ve su içerken sakin. Onun haricinde kafesi talan ediyor. Rabbim onları da insanlar gibi ayrı karakter vermiş. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil 🩷

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Amin Canım Benim. Allah Eksikliklerini Göstermesin. 🌸💜

Üst Alt