• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kafes önerisi

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Merhabalar, umarım herkes iyidir 🌸

Kuşlarıma geçen sene aldığım galvaniz kafeste yer yer renk değişimleri ve kaynak yerlerinde deformeler var. Bir de himalaya tuzunu kafesin üstünde bırakmıştım, o kısım paslandı 😅 Kuşlar da bu kısımları yalıyor, zarar görmemeleri adına kafesi yenilemeyi düşünüyorum.

Şu an 45’lik bir kafesimiz var, Trendyol’daki bir satıcıdan almıştım. Seba kafeslere baktım ancak onlar boyalı olduğu için istemiyorum. Sizin de kullandığınız ve memnun kaldığınız ürün/satıcılar varsa önerilerinizi rica ediyorum. Temizleme kolaylığı açısından çekmeceli olan modeller tercihim.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kafes olarak en güzeli visson ama onlarda çok pahalı kardeşim Seba'nın galvanizli olanları da var ama boyalı olanları bile çok dayanıklı boyası çok zamanla aşınıyor bence kuşların yaşam alanı ve oyuncaklar vs. Açısından üretim kafesleri daha kuşllanışlı oluyor

nymeria

Tutkulu
Şampiyon Üye
Yardımsever üye
Kafes olarak en güzeli visson ama onlarda çok pahalı kardeşim Seba'nın galvanizli olanları da var ama boyalı olanları bile çok dayanıklı boyası çok zamanla aşınıyor bence kuşların yaşam alanı ve oyuncaklar vs. Açısından üretim kafesleri daha kuşllanışlı oluyor
Teşekkür ediyorum abi. 45lik ya da 55lik galvaniz Seba ile devam edeceğim.