• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kafes Nasıl

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Ağral Kafes 60x35 Kuş Uretim Kafesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Fiyatına gore iyi geldi bana sizce ?
zebra ispinozu besliyicem
Altına ızgara da temin ederseniz tadından yenmez gibi 😊

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Forumda link paylaşımı yasaktır düzenledim fiyat güzel kafes kullanisli alınabilir 😊👍

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Güzel ama alta ızgara olsa daha güzel olurdu...

EnesGenç

Eski Forumcu
Aynı kafesi 20 30 TL kadar ucuza 2. El de ızgaralı bulabilirsiniz ben bölmeli kafesi 150 ye aldım ızgaralı 4 kapılı 4 yemlikli tava bulamadım lakin altına kağıt koymak adına kağıt girecek şekil kestim.
20 30 TL çok değil 200 liralık kafes alacak adama . İkinci el sıfır tadı vermez. Satan adam bir sorundan dolayı satıyordur mutlaka . Ya hastalık dan dolayı yada ihtiyaç fazlasından dolayı. Dediğim gibi her şeyin sıfırı en iyisi 20 lira daha verip o tadı almak en iyisi

Crazybody

Yeni Üye
20 30 TL çok değil 200 liralık kafes alacak adama . İkinci el sıfır tadı vermez. Satan adam bir sorundan dolayı satıyordur mutlaka . Ya hastalık dan dolayı yada ihtiyaç fazlasından dolayı. Dediğim gibi her şeyin sıfırı en iyisi 20 lira daha verip o tadı almak en iyisi
Teşekkür ederim 120tl kuçuk kafesleri satiyorlar pet shop da 200 tl ye bu kafes çok iyi bence

EnesGenç

Eski Forumcu
Attığınıza benzer geçen sene 90 liraya almış abim sıfır. Ve gayet güzel bir kafesdi. Bölmeli ve izgarali idi . Tek sıkıntısı kaynakları iyi atılmamışti. Onun dışında iyiydi. Şuan onu kullanmıyorum. Kuşumun ayağı incilmisti bir daha kullanmadım üretim yaparsam diye bekletiyorum

Crazybody

Yeni Üye
Attığınıza benzer geçen sene 90 liraya almış abim sıfır. Ve gayet güzel bir kafesdi. Bölmeli ve izgarali idi . Tek sıkıntısı kaynakları iyi atılmamışti. Onun dışında iyiydi. Şuan onu kullanmıyorum. Kuşumun ayağı incilmisti bir daha kullanmadım üretim yaparsam diye bekletiyorum
geçensene 90 şimdi 200 ne olacak boyle zam zam zam basliyacam boyle işe sonumuz hayrolsun inşallah gelecekten umidim yokdu zaten artık hiç yok

ebrares

Müdavim
Bu kafesler internet sitelerinde gereksiz pahalı direkt üreticisinden almak daha iyi baya fark oluyor ben 8 9 ay önce 45 liği 60tl ye aldım o zamanlar internette 100 tl den başlıyodu.

EnesGenç

Eski Forumcu
Bu kafesler internet sitelerinde gereksiz pahalı direkt üreticisinden almak daha iyi baya fark oluyor ben 8 9 ay önce 45 liği 60tl ye aldım o zamanlar internette 100 tl den başlıyodu.
Katılıyorum. Bu aynı domatesin tarlasında 3 liraya alıyor 10 lira ekliyor 13 e satıyor gibi birsey

Yasemin.e07

Paylaşımcı
Bende direkt aldığı gibi kullansın yazmamışım kaldı ki işi bilen hijyeni bilen adam aldığı ürünü sıfır da olsa temizlemeden kullanmaz 🙃 benim aldığım sıfır yuvalıktan fare dışkısı çıktı, kullandığım katlı kafes ikinci el kalanlar kendim uzun zamandır kullandıklarım. 2. El ürünü hor görmekle fakiri ezmek aynı mantık bana göre sizi bilemem. Örneğin sıfırı 6 7 bin olan kafesi 3 bin veya bin lira altında satan var illa kafesin bu kadar pahalı mı olması lazım 2. Ele yönelmeniz için? Siz alın madem sıfırını kolay gelsin 👍🏻 cevap verme gibi Bi duruma da düşmeyin bakmayacağım :)

Emre A.

Tutkulu
bu kafes bu fiyata pahalı youtube evde muhabbetten 60x35 üretim kafesi alın kalın telli hemen hemen aynı fiyat ızgaralı birde kalın telli galiba