• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kafes düzenim nasıl ?

berkayyyy

Aktif Üye
Kullanılan İlaç
Rohnfreid - Gerwit, Entrobac, Bt-Amin Forte
Merhaba, sultan papağanımın kafesini düzenledik. Gereksiz gördüğünüz eşya varmıdır ? Eksikler nelerdir yorumlarsanız sevinirim.

Not: Haftada 3 gün grit kumunu ayrı bir yemlikte veriyorum.

1000135224.jpg1000135223.jpg1000135224.jpg

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Mert G.🥇

Eski Forumcu
Kafeskuslarıcom Öğrencisi
Kıdemli Üye

Bstadgzll

Aktif Üye
Çok güzel olmuş elinize sağlık ama sultanların pek salıncak sevdiğini görmedim ağır olduklarını için genelde tam denge sağlayamıyolar yada benimki beceremiyo 😂sıkılmaması için kemirme oyuncağı koyabilirsiniz dilerseniz

berkayyyy

Aktif Üye
Çok güzel olmuş elinize sağlık ama sultanların pek salıncak sevdiğini görmedim ağır olduklarını için genelde tam denge sağlayamıyolar yada benimki beceremiyo 😂sıkılmaması için kemirme oyuncağı koyabilirsiniz dilerseniz
ahahaha benimki salıncağa çıkmayı henüz beceremiyor. deniyor ama cesaret edemiyor bir türlü.
mineral blok düşünüyorum kemirmesi için. sizin önerdiğiniz oyuncak nasil birşey ?

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
ahahaha benimki salıncağa çıkmayı henüz beceremiyor. deniyor ama cesaret edemiyor bir türlü.
mineral blok düşünüyorum kemirmesi için. sizin önerdiğiniz oyuncak nasil birşey ?
Kafeste kalamar kemiği, mineral blok bulunmalı. Kemirmesi için oyuncak olabilir lakin yutamayacağı bir oyuncak olmalı.

nazir

Paylaşımcı
Güzel olmuş eline sağlık. Benim lady de salıncak sevmiyor. Elimi kafese soktuğum da benden kaçarken bindi salıncağa. Dengede nasıl duracağını şaşırdı 🤭 bende çıkardım hem daha ferah oldu. Zilli top, kemirmesi için ahşap oyuncaklar falan aldım bende🤗

Şeyma D.

Paylaşımcı
Ben de öyle düşünüyordum farklı farklı salıncak denedim en sonunda kendi yaptığım salıncağı beğendi çıkıp sallanıyor 😅 inerken korkuyor biraz onu da boncuklara tırmanarak çözdü 😊

Bstadgzll

Aktif Üye
Buraya daha önce koymuştum tekrar yükleme yapıyim size. Bu şekilde birkaç oyuncak koyarsanız epey mutlu oluyolar fakat kuşunuz ürkekse yanına koymadan önce dışarda biraz oyuncağa alışsın görüp tanısın

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Buraya daha önce koymuştum tekrar yükleme yapıyim size. Bu şekilde birkaç oyuncak koyarsanız epey mutlu oluyolar fakat kuşunuz ürkekse yanına koymadan önce dışarda biraz oyuncağa alışsın görüp tanısın
Merhaba kağıtlarda kimyasal boya var, ayrıca yerse kursakta zamanla birikme olur, sinirleri ve bağırsağı tıkayabilir, bu yüzden kağıt olanları önermiyorum

Bstadgzll

Aktif Üye
Benimki hiç yemedi şu zamana kadar hep eşeleyip kafes tabanına atıyo tabi illaki yiyenlerde olur kağıtsızlar tercih edilebilir