• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kafes düzenim hakkında yorum ve tavsiye

skruhtp

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba yavru bir muhabbet kuşu sahiplendim iki hafta önce. Eve ve kafese alışıyor ama kafes düzeni hakkında şüphelerim var neyi yapsam daha iyi olur gibi şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Arkadaşlar merhaba yavru bir muhabbet kuşu sahiplendim iki hafta önce. Eve ve kafese alışıyor ama kafes düzeni hakkında şüphelerim var neyi yapsam daha iyi olur gibi şimdiden teşekkür ederim 🙏🏻
Merhaba çok güzel olmuş sadece kalamar kemiği eksik oda olursa tamamlanır😊🤲

emrekagan26

Yeni Üye
Merhaba hayırlı ugurlu olsun saglıkla sizinle buyusun insallah bende forumda yeniyim arastirmalar yapiyorum surekli eger elinize alistirmak istiyorsaniz benim sahsi fikrim bende suan o sekilde yapiyorum salincagi ilk etapta cikarin surekli elinizle yem verin elinize alistirin kafesden ziyade sizinle olmaktan mutlu olsun hatta zamaniniz varsa size tamamen alisana kadar yemlikleride cikartin az ve sık periyotlarda elinizle besleyin alistikdan sonra normal duzene donebilirsiniz ben suan bu sekilde uyguluyorum gayet memnunum cok guzel alisti elime birde demet hanimin dedigi gibi kalamar kemigi de eklemelisiniz hayirli gunler