Gayet iyi görünüyor. Bende de aynı kafesten var. Zaten tellerinin kalınlığından dolayı bir gariplik var sanki. Şu beyaz uçlu tüneklerden bazı yerlere taktığımda sağlam dururken bazı yerlerde bayağı sallanıyor. Bu yüzden de pek fazla bi değişiklik yapılmıyor düzende. Bilmiyorum sizde de öyle mi ama.
Gayet iyi görünüyor. Bende de aynı kafesten var. Zaten tellerinin kalınlığından dolayı bir gariplik var sanki. Şu beyaz uçlu tüneklerden bazı yerlere taktığımda sağlam dururken bazı yerlerde bayağı sallanıyor. Bu yüzden de pek fazla bi değişiklik yapılmıyor düzende. Bilmiyorum sizde de öyle mi ama.
Çok güzel ve hijyenik olmuş, mutlu olsunlar, sağlıklı ve afiyetli
Bende Cennetlerimin kafesine oklava taktım
Yuvalığa gelemiyorlardışimdi hop içindeler
Ben Trendyol'dan şöyle vidalı tünek aldım bir tane Sultan için. Diger tünekleri de böyle almayı düşünüyorum. Diğerlerine göre daha saglam duruyor koca tünek. Normal boyutta olanlardan alsak sallanmaz diye düşünüyorum.
Ben Trendyol'dan şöyle vidalı tünek aldım bir tane Sultan için. Diger tünekleri de böyle almayı düşünüyorum. Diğerlerine göre daha saglam duruyor koca tünek. Normal boyutta olanlardan alsak sallanmaz diye düşünüyorum. Ekli dosyayı görüntüle 64011