• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kafes Düzeni

Cekelal

Paylaşımcı
Kızımın yeni kafesi nasıl sizce? Kullanışlı mı? Gaga taşı ve merdiven alıcam bu gün merdiveni fotorafta işaretlediğim yere koymayı düşünüyorum? Nasıl olur sizce?
20240129_134606.jpg

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kafes çok küçük 🫣 Kalamar kemiği, Girit kum da olsun kafeste. Bence merdiven koymayın . merdivenle daraltmayın daha fazla kafesi.

Doğacı

Eski Forumcu
Keşke boyasız kafes alsaydınız. Boyalı kafes önermiyoruz. Ayrıca akıllı yemliktir o dur bu dur kafeste kuşa az yer kalmış. Bir kuş daha alırsanız bu kafes yetersiz gelir

Cekelal

Paylaşımcı
Kafes çok küçük 🫣 Kalamar kemiği, Girit kum da olsun kafeste. Bence merdiven koymayın . merdivenle daraltmayın daha fazla kafesi.
Kumu yeminin için kalamar kemiğini kastetmiştim gaga taşı derken. Kafes biraz küçük onun farkındayım bir kaç aya farklı bir kafese geçicem.

Cekelal

Paylaşımcı
Keşke boyasız kafes alsaydınız. Boyalı kafes önermiyoruz. Ayrıca akıllı yemliktir o dur bu dur kafeste kuşa az yer kalmış. Bir kuş daha alırsanız bu kafes yetersiz gelir
Bir iki aya farklı bir kafese geçmek istiyorum zaten. Yazın sonundan beri bizde ve artık küçük gelmeye başladı hayvana. Ama hayır, bir kuş daha almayı düşünmüyorum