• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

KAFES DUZENI-YAVRU BAKIMI

EnesGenç

Eski Forumcu
Anneyi rahqtsiz etme Baba anneye yem veriyormu. Birde günlük 5 10 dk sal onlar bakarken delikten yavrunun kursagina bak dolu degisle olir elek besleme gerekebilir elinde bulundur. Elle besleme aparatı ve maması. Benim aklıma gelen bunlar görenler de ekleyecektir

Meraklı kus

Aktif Üye
Anneyi rahqtsiz etme Baba anneye yem veriyormu. Birde günlük 5 10 dk sal onlar bakarken delikten yavrunun kursagina bak dolu degisle olir elek besleme gerekebilir elinde bulundur. Elle besleme aparatı ve maması. Benim aklıma gelen bunlar görenler de ekleyecektir
Teşekkürler

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Haftada 2- 3 defa mama versen yeter. 1 yavru zorlamaz

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Anne baba besliyorsa sıkıntı olmaz kursak takibi yapsanız yeterli olur. Yuvalık temizliğini de yuvanın kirlilik durumuna göre yapın. Anne veya baba içeri dışkılıyorsa hafta 2 3 kez yapmanız gerekir. Yavrunun ayaklarına da dikkat edin çarpık bacak olmasın. 10.günden itibaren çarpık bacak durumu belli olur.

Meraklı kus

Aktif Üye
Merhaba sabah yavruyu kontrol ederken ölü olduğunu gördüm,5 günlük olmuştu halbuki,folluğu aldım ni güzel yıkadım talaş koydum tekrar yumurta yaparlar mı?

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Merhaba sabah yavruyu kontrol ederken ölü olduğunu gördüm,5 günlük olmuştu halbuki,folluğu aldım ni güzel yıkadım talaş koydum tekrar yumurta yaparlar mı?
Yavrunun ölüm nedenini bulabildiniz mi? Kursağı boş muydu yoksa nem nedeniyle mi ölüydü? Genelde yumurtlamaya ve çiftleşmeye devam ediyorlarsa yaparlar

Meraklı kus

Aktif Üye
Yavrunun ölüm nedenini bulabildiniz mi? Kursağı boş muydu yoksa nem nedeniyle mi ölüydü? Genelde yumurtlamaya ve çiftleşmeye devam ediyorlarsa yaparlar
Şuan iyi anlaşıyorlar,dün yatmaya giderken sesi geliyordu yavrunun. Sağlık olsun,dişi şuan yatiyo yuvalikta önce biraz sorguladı şimdi yatıyor.

Üst Alt