• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kafes Değişimi ve Eş Atma

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Konuyu açsam mı açmasam mı kararsız kaldım ama bir fikrinizi alayım dedim.😅

Benim şapşikler Bulut ile Fıstık'tan yavru almak istediğim için 60lık kafes büyük olur diye eski 45lik kafeslerine geri koydum.Durum bu.😂

Ekli dosyayı görüntüle 15877
Ekli dosyayı görüntüle 15878
Ekli dosyayı görüntüle 15879

Öncesinde ayırma işleminide denedim ama işe yaramadı. Özellikle Bulut evcil bir kuş olduğu için kafeste çok kapalı kalmak istemiyor onunda etkisi vardır belki,çiftleşmeyle dişiyle falan pek ilgisi yok.😅 Bu yönden biraz çekeceğim var gibi Buluttan.

Bu kafeste iki gündür böyleler. Şu anda durdukları kafese alışırlar mı? Yoksa hayvanlara işkence çektirmeyip eski düzenlerine geri döndüreyim? 👀

cimennnn

Tutkulu
Bende kuşuma yeni kafes aldığım da böyleydi tele yapışıp kalmıştı bende kıyamayıp eski kafesini verdim ama ara ara da yeni kafesini koydum alıştı öyle çok zamanımı da almadı sonra alıştık yeni kafese şimdi mutluyuz kabullendik :D

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Merhaba çatısını açın bence ve alıştıkları düzeni bozmasanız iyiydi alışırlar ama ne zaman

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Benim kafeslerim hep aynı... Yenisini alınca gene aynısını alıyorum... Kuş böylece hiç bir şey anlamıyor... Panik yok... Şaşkınlık yok... :ROFLMAO:

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Bende kuşuma yeni kafes aldığım da böyleydi tele yapışıp kalmıştı bende kıyamayıp eski kafesini verdim ama ara ara da yeni kafesini koydum alıştı öyle çok zamanımı da almadı sonra alıştık yeni kafese şimdi mutluyuz kabullendik :D
Bende öyle deneyim bir o zaman.Yeni kafese adapte olmaları zor olmamıştı aslında. Bundan büyük kafese atmıştım o gün alışmışlardı. Tekrar buraya gelince yadırgadılar galiba.😅

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba çatısını açın bence ve alıştıkları düzeni bozmasanız iyiydi alışırlar ama ne zaman
60lık kafes çok büyük geliyor onda yavru yapma ihtimalleri var mı ki?

Işık geldiği için rahatsız olmasınlar diye kapatmıştım ama açarım. 👀