• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kafa sallama

vedat

Aktif Üye
Nasil bir baslik acacagimi bilmedim. kusumda saga sola kafasini salladigini fark ettim sebebi nedir kizginlik mi cok sik yapmiyor (bu ikinci oldu) ama anlamda veremiyorum. En son biraz once daldarisini yememesi gereken yerleri yiyordu ayiklamak istedim keyafetimin kolunu kemirmeye basladi. Sonra elimi isirdi ve kafasini ard arda hizli sekilde saga sola salladi daha cok isirmaya başladı goz bebeklerinde kuculme vardi sonra gecti. Bu normal birsey mi?

vedat

Aktif Üye
Çok sık yapmadigi icin yakalayamam buyuk ihtimal zaten 2 kere denk geldim. Biri iki uc hafta onceydi herhalde biride bugün oldu anlam veremedim neden oyle yaptigina biraz da korkutucuydu acikcasi. Ilkde onemli birsey degildir dusundum kizginliktan cikamiyor herhalde ondandir diye dusundum. Ikincide cok sasirdim. Rahatsiz edici ses cikariyor kus icin diyoraniz. Disarda martilar karga guvercin vs var

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Diğer kuşlardan dolayı agresifleşmiş olabilir ceresine net bakabilir miyim kızgınlıkta mı acaba 😊

vedat

Aktif Üye
Bana normal ğibi geldi. Etrafı keşfediyor gibi
Normal birseyi yok zaten internette okuduguma gore kizginlikta asagi yukari sallayabiliyorlar. Ama saga sola sallanmasina anlam veremedim. Yani tecrubesi olan biri varsa sormak istedim okuduguma gore hastaliklarini son ana kadar gizliyorlarmis. Yani bu durumun zararli bir yani var mi onu merak ediyorum. Cunku denk geldigimde korkuyorum.

Mert G.

Eski Forumcu
Normal birseyi yok zaten internette okuduguma gore kizginlikta asagi yukari sallayabiliyorlar. Ama saga sola sallanmasina anlam veremedim. Yani tecrubesi olan biri varsa sormak istedim okuduguma gore hastaliklarini son ana kadar gizliyorlarmis. Yani bu durumun zararli bir yani var mi onu merak ediyorum. Cunku denk geldigimde korkuyorum.
Anladım ben kızgınlıkta olduğu için düşünüyorum

vedat

Aktif Üye
Evet değişiyor, krem rengine dönüyor yaşlanınca, sadece dişi muhabbet kuşlarında böyle bu
Cok tesekkur ederim bilgi icin ben anlamiyordum 🙌
Birde son sorum acaba bu kus vitaminleri prozim kas ve kemik guclendirici vs onlar buz dolabinda mi saklanmali

Üst Alt